Foutloze en snelle data-uitwisseling in alle fasen van het bouwproces is cruciaal voor een winstgevende en duurzame sector. 

Ketenstandaard Bouw en Techniek is een stichting die een aantal specificatie- identificatie- classificatie- en communicatiestandaarden voor de bouw-, vastgoed-, onderhouds- en installatieketen ontwikkelt en beheert.

Eén van haar standaarden is de DICO standaard (voorheen SALES standaard),  een berichtenstandaard (XML-standaard) voor elektronische communicatie tussen ketenpartijen in de bouw- en installatiesector. Door gebruik te maken van de softwareonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven efficiënt en foutloos berichten uitwisselen tussen hun computersystemen. De standaard bevat berichten voor product- en artikelgegevens, condities, orders, opdrachten, orderbevestigingen, onderhoud, pakbonnen of facturen.

Meer informatie over Ketenstandaard

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...