2BA: Eén formaat, één standaard en één loket voor product- en handelsgegevens.

Elektronische informatie-uitwisseling is vandaag de dag niet meer weg te denken. Zo wordt ook de behoefte aan hoogwaardige product- en handelsdata voor steeds meer doeleinden alsmaar groter. Om niet alleen voor de installatiebranche, maar ook voor andere technische bedrijfstakken in deze behoefte te voorzien, is één centrale datapool nodig. Oftewel, een uniform opgezette productdatabase, waarbij zoveel mogelijk dataleveranciers product- en aanverwante handelsdata in (ETIM) geclassificeerde en gestructureerde vorm kunnen aanbieden en waar gebruikers deze data vervolgens snel en selectief vandaan kunnen halen. De missie van 2BA luidt dan ook: 'Het verzamelen, valideren, beheren en distribueren van product- en aanverwante handelsdata van hoge kwaliteit voor diverse marktsegmenten zoals de installatiebranche, bouw, system integrators, machinebouwers en maritieme sector' met als kernpunt 'datakwaliteit'. 2BA sluit naadloos aan op de software van BouwInfosys.

Meer informatie over 2BA

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...