Compano B.V. werkt mee aan de ontwikkeling van Bouw- Infra- en InstallOffice. Medewerkers van Compano B.V. hebben in het verleden onder andere ook GA software, InstallCalc en InstallPartner ontwikkeld.

Hiernaast beheert Compano B.V. een Centrale Online Artikeldatabase met meer dan 6,4 miljoen artikelen en 2,5 miljoen producten! Deze database is bereikbaar op www.artikelbeheer.nl. Op deze site kan de branche (zowel bouw als installatie) artikelinformatie brengen en halen. Inmiddels zijn vele honderden bedrijven aangesloten!

Meer informatie over Compano

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...