BouwInfosys heeft samen met SCAB meer dan vierhonderd gezamenlijke klanten. De software van BouwInfosys sluit naadloos aan op de loonverwerking van het SCAB.

SCAB heeft tot doel, specifiek voor de bouwnijverheid, kennis en nieuwe ontwikkelingen op o.a. administratief, loontechnisch, bedrijfseconomisch, fiscaal en automatiseringsgebied te bundelen en ter beschikking te stellen aan de aangesloten ondernemer. Vele medewerkers van SCAB zijn dagelijks actief bij de ondersteuning en ontwikkeling van onze software.

Meer informatie over SCAB

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...