Ibis is een fusie van Brink Automatisering en KPD Automatisering, marktleiders in software voor de bouw-, vastgoed- en GWW-sector. Ibis wil samenwerken met haar stakeholders, een keten vormen en ‘samen bouwen’ mogelijk maken.

Om dit te bereiken gebruikt Ibis moderne technieken en software vooral als katalysator, als middel. Ibis gaat verder dan het ontwikkelen en verkopen van software. Ibis heeft kennis van het proces van haar klanten, ibis collega’s begrijpen de keten en zijn in staat deze daadwerkelijk te verbeteren met behulp van praktische oplossingen en adviezen.

Ibis is ambitieus, toont lef door voortdurend in te spelen op veranderingen, maar heeft vooral aandacht voor haar loyale klanten en streeft naar een hoge klanttevredenheid!

Meer informatie over Ibis

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...