Sinds 1985 bouwt Pluriform samen met haar partners bedrijfsbrede informatiesystemen voor een waaier van branches: bouw, incasso, modelogistiek, not-for-profit, overheid, zorg, etc.

In de verschillen zoekt Pluriform de gemeenschappelijkheid; tussen klanten én tussen branches. Daardoor kan Pluriform haar prijs-prestatieverhouding steeds verder verbeteren: 'meer met minder'. De oplossingen BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks zijn allen gebaseerd op het Pluriform platform.

Meer informatie over Pluriform

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...