Barts Installatietechniek uit Rekken is een erkend installatiebedrijf met alle disciplines onder één dak. Een trots familiebedrijf met 56 jaar ervaring, met het vizier op een duurzame toekomst. Voor alle technische installaties kun je bij hen terecht, zo ook voor PV-panelen en warmtepompen. Wie voor Barts Installatietechniek kiest, kan rekenen op een zeer kundig allround team van 13 enthousiaste medewerkers. Van woningbouw tot groot zakelijke projecten, de bevlogen engineers van Barts maken er mooi werk van.

Duurzame toekomst
Bij het werken aan duurzame projecten, denkt Barts niet alleen aan het gebruik van de juiste materialen en de inzet van hun mensen. Ook de efficiëntie van hun softwarepakket InstallOffice speelt hierbij een grote rol. Daarom werkt Barts Installatietechniek al ruim 21 jaar met InstallOffice van BouwInfosys En inmiddels maken zij ook gebruik van de online-uitbreiding van de software. Zo krijgen de monteurs geen papierwinkel meer mee om hun werkzaamheden uit te voeren, maar gaan alle monteurs volledig geïnformeerd onderweg met een mobiele telefoon of tablet. Voor het vastleggen van alle uitgevoerde werkzaamheden gebruiken de monteurs sindsdien de mobiele werkbon uit InstallOffice Online.

Alles direct inzichtelijk
Of het nou een aangenomen project of een servicewerk is, de monteur wordt voor ieder werk via de app voorzien van de juiste informatie. De uren, materialen en uitgevoerde werkzaamheden worden daarna vastgelegd en bij vertrek maakt de monteur nog een foto van het werk.
Bij Barts vinden ze het vooral erg prettig dat ze alle uren en materialen van de bonnen wekelijks inzichtelijk hebben. Hierdoor kunnen zij veel eenvoudiger de projecten monitoren en de verkoopfacturen voorbereiden. Dit bespaart tijd en geeft meer rust in de organisatie.
De medewerkers van Barts Installatietechniek zijn enthousiast en zouden het werken met de mobiele bon van InstallOffice Online aan iedereen aanbevelen!

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...