Reparatieafspraken maken in planning aannemer

Weer een prachtige ontwikkeling voor gebruikers van onze BouwWorks oplossing: huurders kunnen voortaan 24/7 reparatieafspraken maken in de planning van de aannemer zonder tussenkomst van de planner!

Constructif en hun klant Trivire maken sinds kort gebruik van de mogelijkheid om 24/7 volledig automatisch eenvoudig reparatieafspraken te boeken en in te plannen. Dit doen zij met behulp van BouwWorks en het huurdersportaal Mareon. Met het huurdersportaal van Mareon is het vanaf nu mogelijk dat, als de gebruiker komt bij het maken van de afspraak, Mareon een webservice call doet aan de planning van een van onze klanten.

BouwWorks geeft dan automatisch een aantal mogelijke opties terug aan de bewoner die dan een keuze maakt. BouwWorks ontvangt vervolgens deze keuze en zal deze direct op de planning van reserveren. Later stuurt Mareon de complete order in, die de software dan volautomatisch aan de gemaakte reservering koppelt.

Deze functionaliteit is gebaseerd op het planningsbericht van de DICO standaard. BouwWorks loopt altijd voorop met ontwikkelingen in de markt. Dat wordt wederom bewezen met deze geweldige functionaliteit die de aannemer veel tijd bespaart.

Deze mooie innovatie is door Constructif succesvol in gebruik genomen en ook voor onze andere klanten vanaf onze versie 2021.2 beschikbaar.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...