Versie 2021.2

Geheel volgens planning hebben we weer een fantastische nieuwe release van BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks opgeleverd.

Onze nieuwste versie Bouw-, Infra- en InstallWorks is live! Versie 2021.2 bevat weer allerlei nieuwe functionaliteiten en verbeteringen zoals:

- Registratie gasketelwet
- Wet Kwaliteitsborging met eigen portaal
- CO2 Emissieregistratie (voor- en nacalculatie)
- Nieuwe functionaliteiten "Mijn Ritten" voor chauffeur
- Nieuwe HRM functionaliteiten (sollicitaties via portaal etc)
- Automatisch plannen onderhoud
- Standaard KAM dashboard
- Verdere integratie met Microsoft
- .... en meer!

Direct plannen?
Nu de nieuwe versie beschikbaar is, kunt u zich aanmelden voor de update naar deze fraaie nieuwe versie. Maak eenvoudig via
updateworks@bouwinfosys.nl kenbaar dat u over wilt naar deze release. Naar aanleiding van uw verzoek wordt contact met u opgenomen om de update in te plannen.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...