Coronavirus

Met de stijging van de landelijke vaccinatiegraad tegen het Covid19 virus wordt het gelukkig weer mogelijk om onze dienstverlening (indien gewenst) op locatie uit te voeren en niet alleen meer online. Vanzelfsprekend nemen we daarbij wel een aantal regels in acht.

Consultancyafspraken op locatie worden gemaakt voor hele dagen, niet voor halve dagen (dat was voorheen ook al zo). Heeft u een halve dag consultancy inzet nodig, dan voeren we die werkzaamheden graag op afstand voor u uit. Is het niet noodzakelijk om op locatie te zijn? Dan voeren we die afspraak ook op afstand uit. Dat geeft minder kans op besmetting en is efficienter voor u en voor ons.

Bij afspraken op locatie vragen wij u om - in lijn met het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) - voldoende afstand bewaren, de ruimte waarin met de consultant gewerkt wordt goed te ventileren en regelmatig de handen te wassen en te ontsmetten. Zou houden we samen het virus onder controle en kan er toch op locatie gewerkt worden.

In het geval van afspraken op afstand zal de consultant direct bij aanvang van de afspraak telefonisch contact met u opnemen, de agendapunten met u doorspreken en deze vervolgens gezamenlijk met u afhandelen. De werkwijze is meestal alsvolgt:

  • Opstart van de dag samen per telefoon, conference-call of video-call, afhankelijk van de deelnemers en het onderwerp. We nemen samen door wat de werkzaamheden voor die dag gaan zijn.
  • Afstemming tussendoor. Zo vaak als nodig wordt er even overleg gepleegd om zaken af te stemmen en voortgang te bespreken.
  • Eind van de dag wordt wederom even contact gezocht om door te nemen wat gedaan is en wat de wederzijdse vervolgstappen / afspraken zijn.
  • Na afloop wordt net als normaal het bezoekverslag doorgestuurd.

Waar het in het begin van de Coronatijd nog wat onwennig was zijn ondertussen de reacties over online afspraken veelal lovend. We horen regelmatig: "dit gaat best makkelijk", "dit werkt eigenlijk best goed" tot zelfs steeds vaker "dit gaat echt veel efficiënter dan bij ons op locatie". We zijn daar blij mee.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,

Maarten Janssen
Directeur

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...