Verhoeven Vastgoedverbeteraars kiest voor BouwWorks

Verhoeven Vastgoedverbeteraars uit Amsterdam heeft de keuze gemaakt voor de invoering van BouwWorks, de meest uitgebreide ERP oplossing voor bouw- en onderhoudsbedrijven. Verhoeven is een zeer snel groeiend bedrijf dat actief is in het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten op het gebied van vastgoedonderhoud. Er wordt voor veel vastgoedeigenaren gewerkt die met plezier (en daardoor in snel tempo steeds meer) al het onderhoudswerk onderbrengen bij Verhoeven.

Het is een bedrijf van vaklieden. De afgelopen jaren is er veel veranderd in het vastgoedonderhoud. Resultaatgerichte samenwerking, procesmanagement, bewonerstevredenheid, duurzaamheid en innovatie zijn de sleutelbegrippen van nu. Vanzelfsprekend is dat ook bij Verhoeven het geval. Tegelijkertijd koestert het bedrijf haar roots. Verhoeven blijft trouw aan eerlijk en authentiek vakmanschap. Het DNA van Verhoeven sinds 1846!

Het bedrijf richt zich op de volgende gebieden:

- Groot onderhoud
- Duurzaamheid
- Retail & Leisure

Weten wat u als opdrachtgever heeft, wat u krijgt en wat dat kost. En hoe uw bewoners en gebruikers dat ervaren. Daarom draait het bij vastgoedonderhoud. Met meer heeft u als opdrachtgever het liefst zo weinig mogelijk te maken. Onderhoud, verbetering en verduurzaming zijn belangrijk. Maar vaak horen ze niet bij uw kernactiviteiten. Daarom kan Verhoeven u veel (denk)werk uit handen nemen. Vakkundig, praktisch, strategisch. Klantvriendelijk, omgevingsbewust en betrouwbaar.

Hóe Verhoeven dat doet? Altijd het meest kostenefficiënt. Meestal via Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Heeft Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RVGO) als opdrachtgever uw voorkeur? Dat kan ook.

BouwWorks
Na een korte selectieprocedure heeft het bedrijf de keuze gemaakt voor BouwWorks. BouwWorks is bij uitstek geschikt voor het geïntegreerd ondersteunen van alle processen binnen het bedrijf. Er zal veel efficienter gewerkt gaan worden, zowel aan de bonnenwerk kant (DICO standaard en mobiele werkbon) als aan de mutatie kant (opname op tablet en daarna uitvoeren via mobiele werkbon).

Bijzonder is dat binnen dezelfde oplossing ook het installatiebedrijf wordt ondergebracht. Omdat we als BouwInfosys zagen dat steeds meer bouwbedrijven ook een installatietak op gingen zetten of overnamen, is de functionaliteit voor installateurs die normaal in InstallWorks is te vinden, ook standaard beschikbaar binnen BouwWorks. Calculatie, koppeling met 2BA, webshopintegraties, etc.

Meer weten over Verhoeven Vastgoedverbeteraars: bezoek dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...