Maasveste Berben Bouw - DICO

Maasveste Berben Bouw werkt al jaren met BouwWorks en de DICO Standaarden. Ieder jaar wordt dit efficiënter en beter. Digitaal werken is daarmee niet de toekomst maar gewoon het heden en nu!

Volautomatisch komen de werkorders binnen in BouwWorks. Ze staan direct klaar om in te plannen. En is dat gedaan, dan wordt de opdrachtgever direct op de hoogte gebracht. Digitaal natuurlijk. De vakman of de onderaannemer gaat met tablet onder de arm de klus klaren en meldt (digitaal) de bon af. Uren, gebruikte materialen en foto's bij de bon staan direct ter beschikking op kantoor. Na afronding van de bon gaat de factuur digitaal naar de opdrachtgever.

De DICO Standaard (voorheen SALES Standaard) is dé berichtenstandaard voor digitale communicatie tussen ketenpartijen in de bouw-, infra- en installatiesector. Door gebruik te maken van de softwareonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven veilig, efficiënt en foutloos berichten uitwisselen tussen hun computersystemen. Vanzelfsprekend ondersteunen we deze standaard met BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks.

Wil je meer weten over hoe digitaal werken gaat in combinatie met onze oplossingen? Bekijk de video en hoor hoe Maasveste Berben Bouw jaarlijks in FTE en in CO2 uitstoot bespaart met de inzet van BouwWorks en de DICO standaarden. Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met 088-2444600.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...