“Omdat we met InfraOffice, gekoppeld met InfraOffice Online werken, merken we echte vooruitgang. De jongens buiten zijn kosten bewuster en we hebben minder faalkosten, omdat er minder werkzaamheden vergeten worden. Alles is nu aan elkaar gekoppeld en we hebben dus niet meer allerlei losse oplossingen, dit werkt tijdbesparend!”

Dit zijn de mooie woorden van Richard van der Veekens, directeur bij Gebr. Van der Veekens B.V., als we hem vragen naar hun ervaring met onze software. Sinds 2010 werken zij al met onze ERP-oplossing InfraOffice. Dit hebben zij  onlangs uitgebreid met de applicatie InfraOffice Online.

Gebr. Van der Veekens is een aannemingsbedrijf uit Zaandam in grond-, weg- en waterbouw. Sinds 1951 zijn zij actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en de Flevopolder. Als we Richard vragen waarom Gebr. Van der Veekens zo succesvol is: “We staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Al onze medewerkers durven verantwoordelijkheid te pakken waardoor wij kwaliteit afleveren en bouwen aan langdurige relaties zonder franjes.”

InfraOffice zetten zij de laatste jaren al steeds breder in. De gehele financiële- en projectadministratie werkt in de software. Dit zorgt ervoor dat zij efficiënt werken en projecten strak bewaken. Inmiddels boeken en fiatteren ze de facturen digitaal. Dit terwijl zij de uren tot voor kort nog handmatig inklopten. De introductie van InfraOffice Online zorgt dat dit voortaan ook digitaal kan. Voor hen is dit de volgende stap in hun automatiseringsproces.

Gebr. Van der Veekens is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 54 vakmensen, waarvan 35 in de buitendienst. Na een maand proefdraaien, werken inmiddels bijna alle vakmannen met de applicatie. Zij boeken dagelijks eenvoudig hun uitgevoerde werkzaamheden, inclusief het gebruikte materieel, in de app. Richard merkt op dat deze nieuwe werkwijze een mooie tijdbesparing is voor de administratie. De grootste winst ervaren zij bij de jongens buiten. Zij zijn zeer bewust met registraties bezig en vergeten minder, dit betekent een flinke verlaging van de faalkosten.

InfraOffice Online is onlangs uitgebreid, waardoor de uitvoerders bij Gebr. Van der Veekens nieuwe functionaliteit gaan gebruiken. Met de optie ‘Mijn Werkorders’ heeft de uitvoerder in één oogopslag zicht op al de arbeid, materiaal en materieel dat op de projecten is geregistreerd. Dit geeft een goed beeld op de status en de kosten van lopende projecten.

Als laatste hebben wij gevraagd of Richard onze producten, in het bijzonder InfraOffice Online, zou aanbevelen bij collega-ondernemers. Hierop is zijn antwoord volmondig “Ja”. Wij zijn blij dat we Gebr. Van der Veekens mogen ondersteunen bij het realiseren van hun mooie werk. Meer zien van het bedrijf en hun werk? Bekijk hier hun projecten op de website.

Interesse in InfraOffice en/of InfraOffice Online? Zie hier alle mooie functionaliteiten of vraag informatie bij ons aan via 088 24 44 600 of info@bouwinfosys.nl.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...