We zijn er trots op dat Bouwbedrijf Kreeft uit Ede heeft gekozen voor BouwWorks. Het bedrijf bestaat al bijna 125 jaar en heeft in al die jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Het is een vakkundig, veelzijdig en flexibel bouwbedrijf. Ze bouwen, verbouwen, restaureren en onderhouden klant- service- en toekomstgericht.

Omdat ze vanuit een toekomstbewuste visie hun verantwoordelijkheid willen nemen, proberen ze een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen. Bijvoorbeeld door hun kennis met de branche te delen, hen te inspireren en zo samen, als keten- en regiopartners, optimale duurzaamheidseffecten te stimuleren.

Kreeft heeft al meerdere awards gewonnen op gebied van duurzaamheid en klantgerichtheid. Het nieuwe, recent ontwikkelde en in 2020 opgeleverde bedrijfspand heeft de BREEAM-NL ‘Outstanding’ certificering gekregen: de hoogst haalbare normering op duurzaamheidsgebied. Daar is Kreeft erg trots op.Omdat de huidige software oplossing van Kreeft niet meer voldeed aan de eisen en wensen van het bedrijf is de zoektocht naar een nieuwe ERP oplossing gestart. Een oplossing die het gehele bedrijfsproces integraal moet afdekken. Gezamenlijk is gekeken naar de functionaliteit en het gebruiksgemak van BouwWorks. Hierbij zijn het kopersportaal met daarbij de koperskeuzeopties, de kopersbegeleider en de hele communicatie rondom kopers, het gebruik van de mobiele werkbon welke volledig geïntegreerd werkt met het bonnenwerk en het contractwerk op basis van onderhoudscontracten met objecten waardevolle functionaliteiten voor Bouwbedrijf Kreeft.

Meer weten over Kreeft, bekijk dan hun website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...