Allgroen B.V. is al ruim 35 jaar professioneel speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werkzaamheden. Ruim 45 medewerkers en 50 machines voeren jaarlijks ruim 500 projecten uit. Opdrachtgevers zijn gemeenten, waterschappen, woningcoöperaties, (zorg-) instellingen, scholen en bedrijven. Allgroen B.V. ontzorgt met vakbekwame medewerkers opdrachtgevers tijdens alle fasen van het project.

Het ‘Operationeel overleg’ volgens Hans Stam (Hoofd bedrijfsbureau bij Allgroen B.V.)
“Wekelijks, op dinsdagochtend, zitten we met de planners, uitvoerders en werkvoorbereiding bij elkaar. We bespreken, onder het genot van een bak koffie, de lopende en aanstaande projecten. Omdat wij volledig in de ‘Werkorderplanning’ van InfraOffice plannen, projecteren we deze op de muur als leidraad in het overleg.

De planning geeft ons het gewenste overzicht op lopende projecten. We hebben duidelijk inzichtelijk wie er is gepland en welk materieelstuk zij eventueel bij zich hebben. Pieken en dalen in de bezetting zijn hierdoor tijdig zichtbaar. Omdat we op deze manier plannen weten we dat alle projecten zijn gepland en onze medewerkers niet stil staan. Dit geeft ons rust.

Omdat het zichtbaar is wanneer er cursussen, feestdagen en verlof zijn, weten we in een vroeg stadium wat de beschikbare bezetting is en zien we niks over het hoofd.”

Invoering webapplicatie ‘InfraOffice Online’
Allgroen begint dit jaar goed. Zij starten met de invoering van de InfraOffice Online app. De medewerkers zien via de app op hun smartphone op welk project ze zijn ingepland. Ook weten zij welk materieel ze mee moeten nemen en wanneer zij verwacht worden. De medewerker vult alleen de pauzetijd nog in en biedt de regels vervolgens aan ter controle. Zo registreren zij de gewerkte uren snel en eenvoudig.

Benieuwd naar de werkzaamheden van Allgroen? Bekijk hier de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...