Pauw Dodewaard B.V. is drie bedrijven onder één dak. Het is een aannemersbedrijf, een loon- en verhuurbedrijf én een riool ontstoppingsdienst. Pauw Dodewaard B.V. kent haar oorsprong in 1979. Eenenveertig jaar geleden startte vader Guus met Pauw Bestratingen. Bart Pauw, zoon van Guus, heeft in de loop van de tijd het vakmanschap geleerd van zijn vader. In 2004 richten zij Pauw Dodewaard B.V. op. Inmiddels kent Pauw Dodewaard een hecht en hardwerkend team van 55 vakspecialisten met projecten door heel Nederland. Zij zijn een erg gewilde samenwerkingspartner voor o.a. gemeenten en collega aannemerijen.

Optimaler werken met ‘InfraOffice Online’ app
"We houden tijd over om andere werkzaamheden op te pakken"

Juist omdat Pauw Dodewaard B.V aan zoveel mooie projecten werkt, is er extra behoefte aan een slimme en efficiënte manier van werken. Sinds de invoering van InfraOffice in 2015 zijn hier al mooie slagen gemaakt. Zo zijn onder andere de financiële- en projectadministratie geautomatiseerd. Nu zet Pauw Dodewaard haar volgende stap in digitaliseren. Dit doen zij met het invoeren van de webapplicatie ‘InfraOffice Online’ van BouwInfosys.

Inmiddels werken ruim 40 medewerkers dagelijks enthousiast met de ‘InfraOffice Online’ app. Iedere medewerker registreert dagelijkse de gewerkte uren. Dit doen zij op de werkorder waarop zij het werk uitvoeren. Hier leggen zij ook ingezet materieel en verbruikte materialen vast.

Aan het einde van de dag ontvangen uitvoerders deze dagstaten automatisch, zodat zij deze kunnen controleren en fiatteren. Deze efficiënte en digitale manier van werken scheelt hen wekelijks een halve dag aan kostbare tijd. Deze waardevolle uren hebben zij nu beschikbaar voor andere belangrijke werkzaamheden.

Ook op kantoor is er meer rust. “In plaats van ontcijferen en overtypen van alle gewerkte uren en gebruikte materialen en materieel, controleren we deze nu alleen nog maar. Hierdoor hebben we meer overzicht en houden we tijd over, die we voortaan aan andere werkzaamheden kunnen besteden”. Aldus medewerkers op de administratie van Pauw Dodewaard.

Planningsmodule en digitaal fiatteren inkoopfacturen
Het mooie aan optimaliseren van processen is, dat je ervaart dat het altijd nóg beter en efficiënter kan! Dit vinden ze bij Pauw Dodewaard ook. Daarom starten zij binnenkort met de Planningsmodule van BouwInfosys én gaan zij de inkoopfacturen automatisch inlezen. Na het invoeren fiatteren zij inkoopfacturen voortaan eenvoudig digitaal. De koppeling tussen de planningsmodule in InfraOffice en InfraOffice Online, zorgt dat geplande werkzaamheden direct zichtbaar zijn in de webapplicatie van de medewerker. Hierdoor weten de medewerkers hoe laat en waar zij verwacht worden. Kortom optimale efficiëntie!

Zo biedt Bouw- Infra- & InstallOffice in combinatie met Office Online één totaaloplossing met veel gemak voor bedrijven in de bouw-, infra- en installatiebranche.

Meer weten over Pauw Dodewaard B.V., bezoek dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...