Na plezierig werken met onze  InfraOffice software, wilde Haitjema BV door de groei van hun bedrijf graag gebruik maken van meerdere functionaliteiten. Vooral om hun werkprocessen gemakkelijker en inzichtelijker te maken. Daarom bekeken zij met ons de doorgroeimogelijkheden binnen BouwInfosys. De oplossing voor hun uitbreidingswensen biedt InstallWorks. Wij zijn blij de samenwerking met Haitjema voort te zetten en heten hen van harte welkom bij het gebruik van InstallWorks.

Grondboorbedrijf Haitjema B.V. in Dedemsvaart is een erkend specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 120 jaar heeft Haitjema ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben zij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Deze vakkennis en ervaring hebben geleid tot specialisatie op het gebied van verticale grondboringen tot wel 1.000 meter diepte, toegepast voor waterwinning, bodemonderzoek, energieopslag in de bodem en de bijbehorende installatietechniek, onderhouds- en servicewerkzaamheden.

Haitjema installeert en onderhoudt complete grondwatersystemen met alle bijbehorende componenten zoals pompen, leidingen, meet- en regeltechniek. Daarnaast beschikt Haitjema op de bedrijfslocatie te Dedemsvaart over een grote werkplaats voor het bouwen en onderhouden van het materieel en voor de prefabricage van installaties. Tevens is Haitjema marktleider in het realiseren en onderhouden van duurzame bodemenergiesystemen voor het koelen en verwarmen van grote gebouwen.

Fijn dat we Haitjema kunnen blijven ondersteunen met onze software. Met InstallWorks gaat Haitjema nog meer digitaliseren en daar hoort bijvoorbeeld ook digitale ondertekening bij waarmee zij correspondenties kunnen voorzien van een rechtsgeldige digitale ondertekening.  

Meer te weten komen over Haitjema, bekijk dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...