De SALES Standaard is ontwikkeld en wordt beheerd door stichting Ketenstandaard. Het is dé standaard voor digitale communicatie tussen ketenpartijen in de Bouw- en Installatiesector. Hoewel de SALES Standaard al sinds 2015 gebruikt wordt, constateerden Ketenstandaard dat de naam vaak voor verwarring zorgde en geassocieerd werd met verkoop, marketing en reclame. Vaak koos men er voor om toch maar de oude benaming “S@les in de Bouw” of “De Ketenstandaard” te gebruiken.

DICO, wat staat voor Digital Communication, is de nieuwe frisse naam die meer duidelijkheid geeft. De DICO Standaard is dé berichtenstandaard voor digitale communicatie tussen ketenpartijen in de Bouw- en Installatiesector. Door gebruik te maken van de softwareonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven efficiënt en foutloos berichten uitwisselen tussen hun computersystemen.

Als u al gebruik maakt van de DICO (voorheen SALES) Standaard, dan verandert er voor u, behalve de naam en het logo, technisch niets. U blijft werken met één van de bestaande versies: SALES005 of INSBOU004 en de xsd benamingen veranderen ook niet. De SALES-berichten worden logischerwijs DICO berichten.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...