De nieuwste variant van de Standaard RAW Bepalingen, RAW2020, wordt al in InfraWorks versie 2020.1 ondersteund. RAW2020 is ondergebracht in de software wat betekent dat de nieuwste bestekken al kunnen worden ingelezen.

De RAW-systematiek geeft opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW- en Groensector een kader om afspraken in bouwcontracten te maken en deze goed vast te leggen. CROW beheert de RAW-systematiek en houdt deze actueel.

De nieuwe Standaard, die de Standaard RAW Bepalingen 2015 opvolgt, is aangepast aan de nieuwste normen. Nieuwe (deel)hoofdstukken zijn toegevoegd en bestaande zijn geactualiseerd. In totaal werkten twaalf werkgroepen, 220 werkgroep leden en professionals uit het werkveld gezamenlijk aan de totstandkoming van deze publicatie.

InfraWorks ondersteunt RAW2020 al in de huidige versie van de software, versie 2020.1. Al onze gebruikers die werken met deze versie kunnen de nieuwste bestekken volgens RAW2020 inlezen. Werkt u nog niet met versie 2020.1 van de software en wilt u wel de nieuwste bestekken inlezen, dien dan een updateverzoek in via updateworks@bouwinfosys.nl.

Voor meer informatie over de Standaard RAW Bepalingen 2020 verwijzen wij u graag naar de website van CROW en de website over RAW.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...