Een computer met webcam en microfoon, een telefoon en internet, meer hebben wij niet nodig om op een succesvolle en veilige manier de voortgang van uw bedrijfsprocessen, uitbreiding en versterking van onze software en een prettige samenwerking te garanderen. Natuurlijk is optimale communicatie hierbij onmisbaar. Dat inzicht hebben wij afgelopen maanden gekregen. Het is plezierig om te zien hoe onze klanten en medewerkers de afgelopen maanden hun gezamenlijke werkzaamheden onverstoord zijn blijven uitvoeren. Het uitvoeren van onze afspraken met u op afstand is haast voor iedereen de normale gang van zaken geworden.

Het coronavirus heeft ons gedwongen om onze dienstverlening op een andere manier vorm te geven. En nu minister Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van vorige week dinsdag zei: “Het virus is allesbehalve klaar met ons, met niemand van ons”. En minister-president Rutte opriep om ook nu “waar mogelijk thuis te werken.” Blijven wij tot nader order alle afspraken met u op afstand uitvoeren om zo uw veiligheid en de veiligheid van onze mensen te garanderen. Op deze manier dragen wij ook heel bewust bij aan het voorkomen van verspreiding van het coronavirus.

Dit betekent voor u dat alle afspraken met u door gaan en wij de werkzaamheden hiervoor op afstand voor u uitvoeren. Dit geldt voor ál onze afspraken, zoals consultancyafspraken, implementaties, inventarisaties, trainingen enzovoorts. Hoewel er aanvankelijk terughoudend is gereageerd op deze manier van werken, hebben wij op de afgelopen weken vooral veel positieve reacties gekregen van onze klanten. Met deze reacties, in combinatie met de ervaringen die wij tot nu toe hebben opgedaan, weten we dat u als vanouds verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige en vooral effectieve en efficiënte dienstverlening. Wij zijn er van overtuigd dat wij de continuïteit van onze dienstverlening aan u kunnen garanderen.

Wat kunt u op het moment van uw afspraak van ons verwachten? De dag van de afspraak ziet er over het algemeen als volgt uit:

Opstart van de dag doen we samen per telefoon, conference-call of video-call, afhankelijk van de deelnemers en het onderwerp. We nemen samen door wat de werkzaamheden voor die dag gaan zijn.
Afstemming tussendoor. Zo vaak als nodig wordt er even overleg gepleegd om zaken af te stemmen en voortgang te bespreken.
Aan het eind van de dag wordt wederom contact gezocht om door te nemen wat gedaan is en wat de wederzijdse vervolgstappen / afspraken zijn.
Na afloop wordt net als normaal het bezoekverslag doorgestuurd.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of het verloop van afspraken op afstand kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@bouwinfosys.nl.

We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregel en hopen zo - samen met u - de risico's rondom het virus in Nederland verder in te dammen.

Blijf gezond!

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...