Aannemersbedrijf Van Rijswijck kiest voor BouwWorks

Na een uitgebreid voortraject heeft ook Aannemersbedrijf Van Rijswijck uit Eindhoven gekozen voor de ingebruikname van BouwWorks voor de integrale ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. Het bedrijf gaat BouwWorks inzetten voor alle medewerkers op kantoor en voor alle medewerkers buiten.

Over Van Rijswijck
Aannemersbedrijf Van Rijswijck is een gerenommeerd en solide bedrijf dat sinds 1934 actief is in vele segmenten van de bouw. Uitgangspunt bij alles wat het bedrijf doet is Kwaliteit. Of dat nu bouw, verbouwing of periodiek onderhoud betreft of de kwaliteit van de opleiding van haar vakmensen. Het bedrijf heeft bovendien opdrachtgevers die al 30, 50 of 65 jaar bij ze komen.

Het is een echt familiebedrijf met korte communicatielijnen en een no nonsens handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Geen verborgen agenda’s, maar transparant doen wat je afspreekt en belooft. Bovendien is Van Rijswijck een solide bedrijf met een hoge solvabiliteit. Een bedrijf met een hoogwaardige kern van vaste medewerkers en een trouwe flexibele schil. De continuïteit is hierdoor geborgd.

De werkwijze van Aannemersbedrijf Van Rijswijck heeft als basis een gespecificeerde begroting. Zo’n open calculatie garandeert een eerlijke relatie met haar opdrachtgevers. Het gaat tenslotte niet om de offerte maar om de rekening. Duidelijkheid en helderheid zijn kenmerken van het bedrijf. Daarom is er voor de opdrachtgever steeds maar één aanspreekpunt. Als opdrachtgever van Aannemersbedrijf Van Rijswijck komt u niet voor verrassingen te staan!

Het bedrijf beschikt over een eigen timmerwerkplaats en zet elke dag ruim 15 bedrijfswagens in voor onderhoud en andere werkzaamheden. De serviceafdeling is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Veilig gebruik van een goede uitrusting en de juiste materialen zorgen ook hier voor kwaliteit.

Over BouwWorks
BouwWorks is dé ERP oplossing voor de (grotere) aannemer in de bouw. De oplossing beschikt over zeer uitgebreide en diepgaande functionaliteit voor de aannemer, van calculatie t/m facturatie. Uniek aan de oplossing is de volledige integratie van alle processen, zowel binnen (Windows interface) als buiten (webinterface / app). Lees hier meer over BouwWorks.

De voorbereiding voor de implementatie gaat op korte termijn van start en de overgang naar BouwWorks zal nog dit jaar gaan plaatsvinden. Met de invoering van BouwWorks zal Van Rijswijck veel tijd gaan besparen en haar bedrijfsprocessen beter kunnen gaan ondersteunen. En dat komt de kwaliteit weer ten goede!

Kijk voor meer informatie over Aannemersbedrijf Van Rijswijck op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...