Lammerink Groep

We zijn er trots op dat we ook het vertrouwen hebben gekregen van Lammerink Installatiegroep voor de levering en invoering van InstallWorks, de beste ERP oplossing voor installateurs. Het bedrijf gaat de oplossing bedrijfsbreed invoeren, van calculatie t/m facturatie, inclusief mobiele werkbon, klantportaal en intranet voor alle medewerkers.

Over Lammerink
Al meer dan vijftig jaar is Lammerink Installatiegroep een betrouwbare partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het is een landelijke speler met meer dan 200 medewerkers en vestigingen in Ootmarsum, Amersfoort en Leek.

Zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten worden uitgevoerd voor uiteenlopende sectoren. Naast de woningbouw in Lammerink vooral sterk in de utiliteitsbouw: kantoren, industrie, zorginstellingen, laboratoria, onderwijs en horeca. Voor complexe projecten beheerst het bedrijf de BIM-methodiek. Daarnaast werkt Lammerink al vele jaren met geïntegreerde contracten volgens UAVgc.

Voor kwaliteitszorg beschikt Lammerink Installatiegroep over de nodige certificeringen: VCA**, ISO 9001, STEK, BORG Beveiligingsbedrijf, BRL 6000-21 en Erkend Branddetectiebedrijf.

Over InstallWorks
InstallWorks is de ERP oplossing voor de (grotere) installateur. De oplossing beschikt over zeer uitgebreide en diepgaande functionaliteit voor de installateur, van calculatie t/m facturatie. Uniek aan de oplossing is de volledige integratie van alle processen, zowel binnen (Windows interface) als buiten (webinterface / app). Lees hier meer over InstallWorks.

De voorbereiding voor de implementatie gaat op korte termijn van start en de overgang naar InstallWorks zal nog dit jaar gaan plaatsvinden. InstallWorks zal naar verwachting alle op dit moment in gebruik zijnde deeloplossingen integraal gaan vervangen. Iedereen in het bedrijf gaat toegang krijgen tot dezelfde applicatie.

Kijk voor meer informatie over Lammerink Groep op de website.

Bezoek de website van Lammerink Groep

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...