Het is plezierig om te zien hoe klanten en medewerkers de afgelopen periode, in de nieuwe omstandigheden, hun gezamenlijke werkzaamheden onverstoord zijn blijven uitvoeren. Het uitvoeren van onze afspraken met u op afstand is haast voor een ieder de normale gang van zaken geworden. We zien dan ook dat het naleven van deze maatregelen een positief effect heeft gehad op het aantal besmettingen in Nederland.

De afgelopen periode heeft voor BouwInfosys onder andere in het teken gestaan van de ontwikkeling en uitlevering van de nieuwe versie 2020.1, de implementatie van nieuwe trajecten én de ondersteuning van onze bestaande klanten op afstand. De reacties zijn veelal lovend. We horen regelmatig: "dit gaat best makkelijk", "dit werkt eigenlijk best goed" tot zelfs steeds vaker "dit gaat echt veel efficiënter dan bij ons op locatie". We zijn daar blij mee. Zo boeken we samen toch vooruitgang in deze tijden.

In verband met het aanhouden van het Coronavirus en de nog steeds geldende maatregel die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) stelt, om zo veel mogelijk vanuit huis te werken, zal BouwInfosys in elk geval nog tot 1 september 2020 al haar werkzaamheden op afstand uitvoeren. Dit betekent voor u dat wij niet bij u op locatie langskomen maar de werkzaamheden vanuit huis voor u uitvoeren. Dit geldt voor ál onze afspraken, zoals consultancyafspraken, implementaties, inventarisaties, trainingen etc.

Zoals u van ons gewend bent voeren wij deze werkzaamheden als volgt uit:

  • Opstart van de dag samen per telefoon, conference-call of video-call, afhankelijk van de deelnemers en het onderwerp. We nemen samen door wat de werkzaamheden voor die dag gaan zijn.
  • Afstemming tussendoor. Zo vaak als nodig wordt er even overleg gepleegd om zaken af te stemmen en voortgang te bespreken.
  • Eind van de dag wordt wederom even contact gezocht om door te nemen wat gedaan is en wat de wederzijdse vervolgstappen / afspraken zijn.
  • Na afloop wordt net als normaal het bezoekverslag doorgestuurd.

De komende periode richten wij ons op het uitzoeken van de mogelijkheden om na 1 september een veilige terugkeer naar zowel kantoor als klantafspraken op locatie te kunnen faciliteren en garanderen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of het verloop van afspraken op afstand kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@bouwinfosys.nl. Wilt u de eerdere berichtgeving over onze maatregelen rondom het Corona virus teruglezen klik dan hier.

We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregel en hopen zo - samen met u - de risico's rondom het virus in Nederland verder in te dammen.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,

Maarten Janssen
Directeur

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...