A-Garden

Hoveniersbedrijf A-Garden Groenspecialisten uit Dordrecht heeft de keuze gemaakt om InfraWorks binnen haar organisatie in te voeren. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van de oplossing, zowel binnen als buiten.

A-Garden is al meer dan 45 jaar in Dordrecht gevestigd als hovenier en groenspecialist. In die tijd heeft het bedrijf al duizenden tuinen gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. De dienstverlening omvat groenvoorziening, interieurbeplanting, rioleringen en reiniging. Doel van A-Garden is de wensen van haar klanten werkelijkheid te maken: een tuin in een stijl die past bij de woning of het bedrijfspand. Daarbij staan vakbekwaamheid, veelzijdigheid en flexibiliteit altijd voorop.

InfraWorks zal worden ingezet voor ondersteuning van het hele proces: relatiebeheer, calculatie, besteksadministratie, projectadministratie, tijdregistratie (via app op mobiel), financiële administratie en facturatie. Alles geïntegreerd en overzichtelijk in één oplossing: InfraWorks.

Vanzelfsprekend zullen zij tevens gebruik gaan maken van Whitevision Extended voor het digitaal verwerken (OCR) van inkoopfacturen.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...