BouwInfosys organiseert regelmatig webinars. U kunt op die manier in uw eigen werkomgeving webinars volgen en dat bespaart tijd, reiskosten en milieu!

Wat is een webinar?
Een webinar kun je zien als een seminar maar dan op het web. Er is tijdens deze seminar dan ook alleen online publiek aanwezig. Deelnemers volgen een webinar over het algemeen online vanachter de PC. Zij zien of horen de spreker(s) via video en audio. Elke medewerker die met de software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kan er, zonder software te downloaden, deelgenomen worden aan de online seminar.

Wat is het programma?
In een sessie van maximaal 45 minuten presenteert en demonstreert een medewerker van BouwInfosys het betreffende onderwerp. Na deze sessie is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Het stellen van vragen kan met een Spraakfunctie (VoIP) en Video verbinding (1 tot 5 deelnemers) of met een chatfunctie (5 of meer deelnemers). Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Wat heeft u nodig?
De minimale benodigdheden voor het deelnemen aan een webinar zijn een goede internet verbinding en een geluidskaart in uw werkstation. Als u met meerdere collega's in één ruimte aanwezig bent, is het aan te raden om een koptelefoon te gebruiken. Bij 1 tot 5 deelnemers kan de Spraakfunctie worden gebruikt en dient u te beschikken over een microfoonaansluiting op uw werkstation.

Wanneer zijn er webinars?
Periodiek worden webinars gepresenteerd. Klanten ontvangen een e-mail of nieuwsbericht met een overzicht van de te presenteren onderdelen en kunnen zich inschrijven op de website.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden via de aanmeldlink in het ontvangen e-mail- of nieuwsbericht. U ontvangt na aanmelding een bevestiging van deelname met datum en tijdstip. Op de dag van de presentatie ontvangt u ongeveer een kwartier voor aanvang van de sessie een bericht. Hierin staat een link met het sessienummer waarmee u kunt deelnemen aan het webinar.