We zetten als bedrijf en als persoon dagelijks talloze handtekeningen, bijvoorbeeld onder inkoopcontracten, arbeidscontracten, beoordelingen enzovoort. Vaak is dit tijdrovend, kostbaar en omslachtig werk. Degene die de handtekening moet zetten moet immers aanwezig zijn en na ondertekening moet het document veelal gescand en doorgestuurd worden. Aan de andere kant, dus bij de onderaannemer, werknemer of leverancier moet dit ook weer gebeuren. Dus printen, tekenen, scannen en weer retour sturen.

Met de standaard functionaliteit van digitaal ondertekenen in Bouw-, Infra- en InstallWorks is dit niet meer nodig. 

Digitaal ondertekenen is geïntegreerd in onze softwareoplossing en werkt zonder externe tools of extra licenties. Door documenten digitaal te ondertekenen is de gemiddelde doorlooptijd van een document veel korter. Bovendien is de veiligheid meteen geborgd, omdat de documenten beschermd zijn tegen aanpassing en de digitale ondertekening rechtsgeldig is. Tot slot zijn de digitale documenten snel en gemakkelijk terug te vinden, omdat zij overzichtelijk zijn opgeslagen in de database.

Het sturen van een inkoopcontract naar een onderaannemer was nog nooit zo eenvoudig en bovendien is het veel beter voor het milieu. Immers, de contracten worden niet meer geprint, gescand, etc. Onze klanten geven aan dat de digitale ondertekening hen tijdwinst en gemak oplevert. Als u werkt met Works heeft u geen andere software nodig en kunnen u en uw medewerkers op elk device, ook mobiel, zonder pen en papier hun handtekening plaatsen.

Meer weten of geïnteresseerd in een demonstratie? Neem contact met ons op via 088 - 2 444 600 of stuur een mail naar info@bouwinfosys.nl.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...