Dagelijks werken honderden bedrijven in de MKB markt met onze ERP-software: Bouw-, Infra- of InstallOffice (BGI-Office). Een belangrijke en veel gehoorde wens is het integreren van een Projectplanning. Deze is vanaf heden beschikbaar en laten wij graag aan u zien!

De Projectplanning is een (optionele) uitbreiding binnen onze software en te gebruiken in combinatie met de al bestaande planschermen en de overige modules uit BGI-Office. In samenwerking met onze klanten hebben we deze nieuwe/vernieuwde module ontwikkeld. Met deze projectplanningsmodule kunnen klanten, behalve projecten aanmaken en bewaken, nu ook plannen. 

Wat biedt het?
Onze projectplanning helpt u om overzichtelijke projectplanningen te maken voor projectleiders, uitvoerders, opdrachtgevers en onderaannemers, waardoor u grip heeft op voortgang en uw projecten binnen de afgesproken tijd en budget opgeleverd kunnen worden.

In onze projectplanningsmodule kunt u uw projecten geheel of gedeeltelijk zichtbaar maken. Daarmee kunt u zelf kiezen over welke periode of welke projecten u de capaciteit of  behoefte wilt zien. Dit is handig omdat u hierbij zelf uw selectie bepaalt.

Een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Alles in één overzichtelijke planningsmodule, geïntegreerd in uw software. Dus geen separate (Excel) sheets of Outlook planning meer nodig. U hoeft de projectinformatie slechts één keer in te voeren.
  • Uw personeelscapaciteit is inzichtelijk, zodat u hiermee nog beter kunt anticiperen en de beschikbare bezetting maximaal kunt benutten.
  • U kunt uw opdrachtgevers sneller antwoord en inzicht geven.
  • U kunt uw werk gemakkelijker plannen en met dit inzicht kunt u gelijkmatiger uw werken inplannen. Zo voorkomt u grote pieken en dalen.

Hoe werkt het?
Onze planningsmodule ziet relaties tussen de verschillende aan elkaar gekoppelde taken binnen werken. Verschuift het project? Door het betreffende werk te verschuiven verplaatsen ook de hieraan gekoppelde taken.

Per taak kan een gereedheidspercentage worden meegegeven. Deze wordt zichtbaar in het strokenschema. De planning kan in zijn geheel op het scherm getoond worden of inclusief projectgegevens en logo worden geprint, waardoor u de planning op een mooie professionele wijze kan overhandigen aan uw opdrachtgever.

Op basis van ureninzet kan een histogram getoond worden. Dit zorgt ervoor dat er direct inzicht is in de geplande uren en waar nog eventueel ruimte is. Door middel van een simpele selectie van de verschillende projecten wordt een overallschema of een behoefte planning getoond. De planning houdt ook rekening met vakantie en/of verlofdagen, zodat u altijd op beschikbare capaciteit uw werken plant.

Meer info?
Wilt u graag meer informatie over deze planningsmodule en/of andere mogelijkheden neem dan contact op met uw accountmanager voor een (online) demonstratie.

Bouw- en InfraOffice, Ruud van EL
Mail Ruud of bel ons op 08 - 2 444 600
InstallOffice, Huub van de Wijdeven
Mail Huub of bel ons op 08 - 2 444 600

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...