I-Workx

I-Workx BV (en I-Projects BV) levert, monteert en onderhoudt installatiesystemen voor onder andere retailers, distributiecentra, ziekenhuizen, scholen, voetbalstadions, gemeenten en overheidsinstellingen. Voor deze activiteiten werkt het bedijf meestal als onderaannemer, veelal in Nederland, zuidwest Duitsland en België.

De belangrijkste aandachtsgebieden van het bedrijf zijn:

- Zwakstroom installatie
- Elektrotechniek
- Fiber to the home (FTTH) / COAX
- Slimme meter vervanging
- Installatie elektrische laadpalen

Binnen I-Workx zal iedereen met InstallWorks gaan werken, zowel binnen als buiten. Het gehele proces zal nu integraal binnen InstallWorks worden afgehandeld, van calculatie tot en met facturatie.

Alle 125 medewerkers gaan gebruik maken van de Intranet app voor op de mobiele telefoon (of tablet of laptop of pc) voor onder meer het registreren van uren en aanvragen van verlof. Daarnaast zullen de medewerkers buiten gebruik gaan maken van de mobiele werkbon op de tablet.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

I-Workx I-Projects

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...