Leijdsman Installaties

Leijdsman Installaties uit Groningen is een in 1919 opgericht installatiebedrijf, gericht op het realiseren en uitvoeren van technische installaties in utiliteit, retail en woningbouw. Daarnaast heeft het bedrijf een werktuigbouwkundige afdeling.

Het bedrijf kenmerkt zich door de korte communicatielijnen, actuele kennis van mogelijkheden en goed opgeleide werknemers. Ieder teamlid weet wat er van hem of haar verwacht wordt en is gewend om mee te denken in wensen en behoeften van haar opdrachtgevers.

De diensten van Leijdsman Installaties zijn verdeeld in de volgende categorieën:

– werktuigbouw
– elektrotechniek
– S.O.S.
– beveiliging

Het bedrijf gaat InstallWorks inzetten binnen het gehele bedrijf. InstallWorks is dé ERP oplossing voor de moderne installateur en heeft vele mogelijkheden op het gebied van service & onderhoud, projecten, etc. Naast alle medewerkers op kantoor zullen ook de medewerkers van Leijdsman buiten gebruik maken van InstallWorks voor bijvoorbeeld mobiele werkbon op de tablet en urenregistratie op de mobiele telefoon.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...