Onlangs hebben wij bouwbedrijf A. van Schijndel uit Gemert als klant van BouwInfosys welkom mogen heten. Bouwbedrijf A. van Schijndel is een bekende naam in de omgeving van Gemert en heeft al vele mooie projecten op haar naam staan.

Bouwbedrijf A. van Schijndel is een betrouwbare bouwer en werkt sinds de jaren 60 met een onuitputtelijke passie en gedrevenheid aan het realiseren van plannen en projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ze ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten. Van woningbouw, appartementencomplexen, kantoren, scholen tot compleet ingerichte zorginstellingen. Zowel in nieuwbouw, renovatie als onderhoud.

Bouwbedrijf A. van Schijndel maakt deel uit van Bouwgroep Van Schijndel, waartoe ook Symo Bouw en SIB Interieurbouw behoren. Het familiebedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer.

Slim samenwerken, daar draait het om in de organisatie. De teams zijn compact, de lijnen zijn kort. Daardoor kunnen ze snel inspelen op vragen en veranderingen en de doorlooptijden kort houden. Bovendien hebben ze een eigen fabriek in Gemert, waardoor ze heel flexibel zijn in het leveren van maatwerk.

Ter ondersteuning van hun processen heeft Bouwbedrijf A. van Schijndel besloten te gaan werken met BouwOffice.

Kijk voor meer informatie over Bouwbedrijf A. van Schijndel op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...