Zoeken en vinden op onze website

De internationale BouwBeurs is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Hier maakt u kennis met onze nieuwe producten en doet u de kennis en contacten op die u nodig heeft.

BouwInfosys zal net als de voorgaande edities ook dit keer weer aanwezig zijn met een fraaie stand. De beursindeling alsmede het standnummer is nog niet bekend. Op de stand zullen de nieuwste versies van onze software getoond / gedemonstreerd worden.

De Bouwbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 4 t/m 8 februari 2019.

Komt u ook langs?

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...