Zoeken en vinden op onze website

Workshops

BouwInfosys organiseert regelmatig workshops voor gebruikers van de Office- en Workslijn. De workshops zijn er op gericht om de gebruiker de software nog beter te laten benutten.

Afhankelijk van de soort workshop wordt deze op locatie of via internet gehouden. De komende periode zijn er geen workshops gepland. Neem even contact met ons op om te vragen wanneer er weer workshops komen (088-2 444 600 of info@bouwinfosys.nl). Uiteraard horen we ook graag over welk onderwerp u een workshop zou willen volgen.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...