Zoeken en vinden op onze website

Training & Opleiding

BouwInfosys organiseert trainingen, workshops en webseminars. Voor de Officelijn organiseren we met name webseminars, voor de Workslijn zijn er basistrainingen en worden er regelmatig workshops georganiseerd.

Wat is een webseminar?
Veel klanten zijn nog niet bekend met het fenomeen webseminar, een workshop op afstand. Elke medewerker die met software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kunt u, zonder software te downloaden, deelnemen aan een online workshop. Voor meer informatie klik hier.

Wat is een workshop?
Een workshop is een soort training in een specifiek onderdeel. Bijvoorbeeld voor het onderdeel managementrapportage. Klassikaal wordt toelichting gegeven en indien mogelijk wordt in de eigen omgeving direct live geoefend.

Wat is een basistraining?
De basistraining is een klassikale training voor eindgebruikers. De training is zowel voor nieuwe als voor bestaande gebruikers te volgen. Het programma wordt daar door de cursusleider op aangepast. Voor meer informatie klik hier. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...