InfraOffice

Bent u als bedrijf werkzaam in de Grond-, Wegen- en Waterbouw en bent u op zoek naar meer rendement? Kies dan voor InfraOffice van BouwInfosys. Sinds de introductie van de eerste versie in 1999 is InfraOffice uitgegroeid tot één van de meest gebruikte software oplossingen in de GWW branche.

De ontwikkelingen in de Grond-, Wegen- en Waterbouw gaan ontzettend snel, waardoor u als ondernemer voor steeds grotere uitdagingen komt te staan. Daarnaast hebben ook uw klanten individuele wensen en verwachten ze snelheid en creativiteit. Op zowel de ontwikkelingen als de specifieke klantwensen spelen wij in met InfraOffice: dé software voor de infra.

InfraOffice is geprogrammeerd volgens de Microsoft standaard en integreert met MS Office zoals Word, Excel en Outlook.

De functionaliteiten van InfraOffice
Het gebruik van InfraOffice is bedoeld voor controle zowel op kantoor als op de bouwplaats en heeft een heleboel standaard functionaliteiten zoals:

- Relatiebeheer
- Document- en Artikelbeheer
- Projectadministratie
- GWWCalc en Besteksadministratie (Ibis)
- Tijdregistratie
- Logistiek (inkooporder)
- Magazijn en Voorraad
- Facturering
- Financiële administratie
- Materieel
- DICO standaard (voorheen Sales in de bouw)

Optioneel
Naast de standaard functionaliteiten beschikt InfraOffice ook over een aantal optionele functionaliteiten:

- Orderplanning
- Digitale werkbon
- Scannen en herkennen
- OCR/tekstherkenning voor inkoopfacturen
- Workflow

InfraOffice nog optimaler inzetten voor uw organisatie?
Kijk ook eens naar onze webapplicatie InfraOffice Online. Het is dé app waarmee medewerkers eenvoudig en efficiënt hun werkzaamheden registreren en onderling kunnen communiceren. Medewerkers hebben de mogelijkheid werkuren, materieel en/of materiaal gemakkelijk online in te voeren via een smartphone, tablet, laptop of desktop. Zo is de functionaliteit altijd en overal beschikbaar: onderweg, op kantoor, op de bouwplaats, bij de klant, waar dan ook.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van deze software voor de infra of wilt u meer weten over de mogelijkheden van InfraOffice voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ruud van EL Accountmanager Bouw- & InfraOffice Met alle plezier helpt Ruud u verder met uw keuze voor het beste pakket voor uw bedrijf in de bouw of infra. Ruud is te bereiken via 088-2444600 of rvanel@bouwinfosys.nl.