BouwOffice

Sinds de introductie van de eerste versie (1999) is BouwOffice uitgegroeid tot één van de meest gebruikte bouwsoftware oplossingen in de markt. En dat is niet voor niets, want BouwOffice is een totaaloplossing die de steeds complexer wordende administratieve, logistieke en organisatorische processen binnen uw bedrijf stroomlijnt.

De ontwikkelingen in de bouwsector gaan razendsnel en stellen u als aannemer voor steeds grotere uitdagingen. Flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteitsgaranties zijn primaire vereisten. Uw klanten hebben daarnaast ook individuele, eigentijdse wensen en verwachten snelheid en creativiteit. Vakmanschap, scholing en een hoge graad van automatisering worden steeds belangrijker.

Het gebruik van BouwOffice is bedoeld voor zowel op kantoor als buiten. Op kantoor wordt BouwOffice ingezet voor onder meer calculatie, projectadministratie, planning en natuurlijk de
financiële administratie. Buiten wordt BouwOffice ingezet voor de uitvoering van geplande werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld met de werkbon app en accordering van facturen door de uitvoerder.

De functionaliteiten van BouwOffice
Het gebruik van BouwOffice is bedoeld voor controle zowel op kantoor als op de bouwplaats en heeft een heleboel standaard functionaliteiten zoals:

- Relatiebeheer (CRM)
- Activiteiten- en Documentbeheer
- Calculatie (Ibis Trad)
- Projectbewaking
- Grafische planning
- Contractonderhoud
- Facturering
- Inkoop
- Urenregistratie
- Financieel
- Planning
- DICO standaard (voorheen Sales in de bouw)

Optioneel
Naast de standaard functionaliteiten beschikt BouwOffice ook over een aantal optionele functionaliteiten:

- Orderplanning
- Digitale werkbon
- Scannen en herkennen
- OCR/tekstherkenning voor inkoopfacturen
- Workflow

Diepgaande en eenvoudig te bedienen software voor de bouw
BouwOffice kenmerkt zich als een diepgaande, maar eenvoudig te bedienen software voor de bouw. Een pakket dat zich door de jaren heen, via intensief contact met onze klanten, onze jarenlange expertise en brede branchekennis heeft ontwikkeld tot een zeer stabiel en uitgebreid totaalpakket voor bouw- en aanverwante bedrijven.

BouwOffice is geprogrammeerd volgens de Microsoft standaard en integreert met MS Office zoals Word, Excel en Outlook.

BouwOffice nog optimaler inzetten voor uw organisatie?
Kijk ook eens naar onze webapplicatie BouwOffice Online. Het is dé app waarmee medewerkers eenvoudig en efficiënt hun werkzaamheden registreren en onderling kunnen communiceren. Medewerkers hebben de mogelijkheid werkuren, materieel en/of materiaal gemakkelijk online in te voeren via een smartphone, tablet, laptop of desktop. Zo is de functionaliteit altijd en overal beschikbaar: onderweg, op kantoor, op de bouwplaats, bij de klant, waar dan ook.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van deze bouwsoftware of wilt u meer weten over de mogelijkheden van BouwOffice voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ruud van EL Accountmanager Bouw- & InfraOffice Met alle plezier helpt Ruud u verder met uw keuze voor het beste pakket voor uw bedrijf in de bouw of infra. Ruud is te bereiken via 088-2444600 of rvanel@bouwinfosys.nl.