Wilt u leren hoe u eenvoudig inzicht krijgt in informatie die helpt uw werkzaamheden gemakkelijker uit te voeren? Dan is de 'Basistraining Plus' dé training die leert hoe u dit mogelijk maakt en hoe u deze relevante gegevens op uw dashboard projecteert.

Om gebruikers in staat te stellen gemakkelijk gebruik te maken van benodigde gegevens in Bouw-, Infra- en InstallWorks, en hiermee heel efficiënt de software te benutten is de 'Basistraining Plus’ uitermate geschikt. Tijdens de 'Basistraining Plus’ leren deelnemers de beschikbare informatie in Bouw-, Infra- en InstallWorks nog beter te benutten en het gebruik en de toepassing ervan te vereenvoudigen.

De training is bedoeld voor applicatiebeheerders en/of kerngebruikers die verantwoordelijk zijn voor het inrichten van het systeem, zodat de juiste gegevens voor de betreffende gebruikers zichtbaar zijn. Zij zijn geautoriseerd om regelindelingen, selecties en grafieken te maken en kunnen aan eindgebruikers laten zien hoe zij de gewenste gegevens vanuit het systeem kunnen benutten.

In deze training leert u hoe u de software kunt gebruiken om benodigde gegevens zichtbaar te maken en hoe u dit voor gebruikers instelt, zodat deze snel de juiste informatie tot hun beschikking hebben. Met deze kennis kan de Bouw-, Infra- en InstallWorks gebruiker de software optimaler benutten waardoor het werkplezier en efficiëntie wordt vergroot.

Programma
De werkwijze tijdens de trainingssessie is interactief. Theoretische kennis wisselt af met oefeningen over de getrainde stof. Het programma is vooraf vastgesteld en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Er wordt getraind in de laatst uitgebrachte Bouw-, Infra- en InstallWorks versie. De duur van de training is een dagdeel, een ochtend of een middag.

De onderwerpen die tijdens deze training worden besproken zijn onder meer:

 • Het maken van selecties & regelindelingen;
 • Grafieken aanmaken;
 • Dashboard optimaal benutten.

De trainingen zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur. De kosten van de basistraining bedragen €175,00 exclusief BTW per deelnemer. Per datum hanteren wij een minimaal deelnemersaantal van 4 personen, en een maximaal deelnemersaantal van 6 personen (normaliter, buiten de huidige Corona situatie is het maximaal aantal deelnemers 10 personen). 

Trainingsduur & locatie
De 'Basistraining Plus' duurt een dagdeel op vooraf vastgestelde data en tijdstippen. Deelnemers melden zich via BouwInfosys aan voor de sessies. Deelname is alleen mogelijk na een door BouwInfosys bevestigde inschrijving. 

In verband met de huidige situatie en maatregelen rondom het Corona virus zal de training remote plaatsvinden. Voor een prettige deelname aan de training vragen wij u het volgende per deelnemer te faciliteren:

 • Webcam
 • Microfoon
 • Computerscherm, bij voorkeur een HD-scherm
 • Een goed werkende internet verbinding
 • Google Chrome internet browser
 • Bij voorkeur een head-set/koptelefoon


De volgende training vindt plaats op:

 • Woensdag 23 september 2020
 • Donderdag 29 oktober 2020
 • Dinsdag 24 november 2020


Aanmelden is zeer eenvoudig. Door hier te klikken komt u op ons online inschrijfformulier waarmee u zich kunt aanmelden voor de training. Na deze aanmelding krijgt u van ons een bevestiging van inschrijving. Indien u vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via trainingworks@bouwinfosys.nl

Bent u geïnteresseerd in een georganiseerde online 'Basistraining Plus' speciaal voor medewerkers van uw organisatie (vanaf 4 deelnemers) neem dan contact op via trainingworks@bouwinfosys.nl.