InfraOffice Online is dé webapplicatie waarmee de werknemer efficiënt gegevens kan registreren en communiceren. Het geeft medewerkers de mogelijkheid werkuren, materieel en/of materiaal gemakkelijk online in te voeren via een smartphone, tablet, laptop of desktop. Zo is de functionaliteit altijd en overal beschikbaar: onderweg, op kantoor, op de bouwplaats, bij de klant, waar dan ook.

Niet alleen bouwplaats- en onderhoudspersoneel gaat gebruik maken van de applicatie. Ook projectleiders, uitvoerders en kantoormedewerkers kunnen met een eigen account in de app uren registreren en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de organisatie. Informatie wordt hierdoor snel geregistreerd en uitgewisseld. Dat geeft een actueel inzicht in de stand van projecten en werkzaamheden. Dit maakt InfraOffice Online veel meer dan alleen een 'urenapp'.

HOME EN NAVIGATIE DOOR APPLICATIE
Vanuit ‘Home’ is direct een overzicht beschikbaar van alle functionaliteiten, belangrijke informatie en laatste nieuwsberichten. Na het toekennen van rechten heeft de medewerker toegang tot functies binnen de app. Een optie die niet is toegekend aan een medewerker wordt ook niet in zijn/haar overzicht getoond. Dit houdt het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een perfecte uitvalsbasis waar de medewerker eenvoudig navigeert door alle mooie functionaliteiten.

MIJN DAGSTAAT
In ‘Mijn dagstaat’ registreert de medewerker iedere dag gewerkte uren, gebruikt materieel en verbruikte materialen op aangenomen en regieprojecten en storings- en onderhoudsbonnen. Het toevoegen van een omschrijving van werkzaamheden maakt de regel compleet. De medewerker geeft in de app de ingevoerde gegevens per dag of per week vrij voor controle door de uitvoerder, projectleider en/of administratie. Het kopiëren van een dag of week maakt het gebruik van de dagstaat snel en eenvoudig.

MIJN WEEKSTAAT
Een volledige werkweek boeken kan met ‘Mijn weekstaat’. De medewerker heeft in één overzicht de complete week in beeld met directe en indirecte uren. Ook kan in de weekstaat een werksoort, uursoort en bewakingscode geselecteerd worden om de uren correct te boeken. Met één druk op de knop kopiëren medewerkers de uren van de vorige week. Vervolgens worden de ingevoerde gegevens vrijgegeven voor de uitvoerder, projectleider en/of administratie, die dit ook weer in de applicatie kunnen controleren en fiatteren.

WEEKSTAATCONTROLE
De medewerkers hebben hun dag- of weekstaat via de app ingevoerd en ingeleverd. De controle en fiattering kan dan uiteraard ook online. De projectleider, uitvoerder of administratie heeft in de app rechten tot de functionaliteit ‘Weekstaatcontrole’ en kan hier de gegevens beoordelen, wijzigen en vervolgens fiatteren. De gefiatteerde gegevens worden verwerkt in InfraOffice voor de afhandeling van tijdregistratie en/of facturatie.

COLLEGA'S
Op de pagina ‘Collega's’ heeft iedere medewerker alle contactgegevens van alle collega's bij de hand. Denk aan bijvoorbeeld een foto, telefoonnummer en e-mailadres. Vanuit deze handige pagina in de app, bel of mail je met één druk op de knop direct met een collega. Erg handig om alle informatie duidelijk en overzichtelijk bij elkaar te hebben. Uiteraard is er rekening gehouden met de AVG-wetgeving en kan de werknemer zelf in de applicatie aangeven welke gegevens getoond worden.

NIEUWS EN BERICHTEN
InfraOffice Online is dé ideale plek om met medewerkers te communiceren. Management en medewerkers plaatsen berichten die voor iedereen binnen de organisatie zichtbaar zijn op de pagina ‘Nieuwsberichten’. Hierdoor kijken medewerkers graag in de app, om eenvoudig nuttige informatie, leuke nieuwtjes en foto’s te vinden. Iedere medewerker blijft hiermee op de hoogte en betrokken bij de organisatie.

ENTHOUSIAST?
Vraag nu direct een offerte aan voor InfraOffice Online via 088 - 2 444 600 of info@bouwinfosys.nl.