BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Over BouwInfosys

BouwInfosys is een softwarehuis met diepgewortelde kennis & ervaring in de bouw-, infra- en installatiebranche. Vanuit ons kantoor in Helvoirt ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 2003 gespecialiseerde software.

Dagelijks werken vele duizenden gebruikers met onze innovatieve software. Daarmee is BouwInfosys één van de snelst groeiende softwarehuizen in Nederland met gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche.

Onze software biedt u per pakket één oplossing voor uw gehele bedrijf. Alle kantoorfuncties, inclusief de financiële administratie, worden met deze, volledig op Windows gebaseerde pakketten, ondersteund. Uitgangspunt van BouwInfosys is dat er maar op één manier naar software gekeken kan worden: software is gereedschap!

Onze software is daarmee het allerbeste gereedschap voor uw bedrijf. Dankzij de geïntegreerde oplossing kunnen alle afdelingen in uw bedrijf en externe partners onderling gegevens uitwisselen.

BouwInfosys kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met een pragmatische inslag. Het personeel heeft een hoog kennisniveau van de softwareproducten én de bedrijfprocessen in de bouwnijverheid.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt