BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

BouwInfosys op beurzen

Evenement 

Release bijeenkomst InstallWorks 2017.2
Titel:
Release bijeenkomst InstallWorks 2017.2
Wanneer:
08-02-2018 - 08-02-2018
Waar:
Kantoor BouwInfosys - HELVOIRT
Categorie:
Demonstraties

Omschrijving

Haal meer voordeel uit de nieuwste InstallWorks-versie 2017.2!
Welke mogelijkheden biedt versie 2017.2, de nieuwste versie van InstallWorks? BouwInfosys organiseert een bijeenkomst over de nieuwste InstallWorksversie: 2017.2. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u graag een preview van alle nieuwe ontwikkelingen in InstallWorks en een inkijkje in onze ‘Roadmap 2018 en verder!’ Uniek aan deze bijeenkomst is dat in tegenstelling tot voorgaande releasedagen deze bijeenkomst speciaal wordt georganiseerd voor de Installatiebranche. Tijdens deze bijeenkomsten worden dus enkel functionaliteiten gepresenteerd die interessant zijn voor uw branche. Benieuwd naar de data? Lees snel verder!

Wat kunt u van de bijeenkomst verwachten?
BouwInfosys laat u tijdens deze bijeenkomst onder andere de nieuwste ontwikkelingen zien omtrent de nieuw ontwikkelde onderhoudscalculatie, import van recepten vanuit InstallCalc (voor overstap naar InstallWorks calculatie), koudemiddelenregistratie, webshopintegratie met oa de TU en Rensa, digitaal bestellen bij de leveranciers in XML formaat in plaats van ICM formaat en nog veel meer.Tijdens de bijeenkomst zal ook de ‘Roadmap 2018 en verder’! gepresenteerd worden. Een inkijkje in de toekomstige ontwikkelingen en ideeën van BouwInfosys.

Programma
We starten de bijeenkomst graag met een gezamenlijke lunch en na afloop is er de mogelijkheid om samen een drankje te nuttigen, bij te praten en ervaringen te delen. In de bijlage vindt u de agenda voor de bijeenkomst.

Data:
Voor deze bijeenkomst over de nieuwste InstallWorksversie 2017.2 heeft BouwInfosys tweede datum gepland: donderdag 8 februari 2018. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan!

Aanmelden
Wilt u uzelf en/of een collega aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan vóór 1 februari 2018 een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld hierin op welke datum u de bijeenkomst wilt bijwonen en wie wij mogen verwelkomen zodat we de lunch daarop kunnen afstemmen. Eventuele allergieën en/of voedselintoleranties kunt u bij uw aanmelding doorgeven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Kantoor BouwInfosys
Locatie:
Kantoor BouwInfosys   -   Website
Straat:
Helvoirtsestraat 6
Postcode:
5268 BB
Stad:
HELVOIRT
Provincie:
NB
Land:
Land: nl