BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

BouwInfosys op beurzen

Evenement 

Release bijeenkomst InfraWorks 2017.2
Titel:
Release bijeenkomst InfraWorks 2017.2
Wanneer:
16-01-2018 - 16-01-2018
Waar:
Kantoor BouwInfosys - HELVOIRT
Categorie:
Demonstraties

Omschrijving

Haal meer voordeel uit de nieuwste InfraWorks-versie 2017.2!
Welke mogelijkheden biedt versie 2017.2, de nieuwste versie van InfraWorks? BouwInfosys organiseert een bijeenkomst over de nieuwste InfraWorksversie: 2017.2. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u graag een preview van alle nieuwe ontwikkelingen in InfraWorks en een inkijkje in onze ‘Roadmap 2018 en verder!’ Uniek aan deze bijeenkomst is dat in tegenstelling tot voorgaande releasedagen deze bijeenkomst speciaal wordt georganiseerd voor de Infrabranche. Tijdens deze bijeenkomsten worden dus enkel functionaliteiten gepresenteerd die interessant zijn voor uw branche. Benieuwd naar de data? Lees snel verder!

Wat kunt u van de bijeenkomst verwachten?
BouwInfosys laat u tijdens deze bijeenkomst onder andere de nieuwste ontwikkelingen zien omtrent calculatie, besteksadministratie, raamcontracten, planning, transport op de tablet en de Electronische Begeleidingsbrief Afval (EBA).Tijdens de bijeenkomst zal ook de ‘Roadmap 2018 en verder’! gepresenteerd worden. Een inkijkje in de toekomstige ontwikkelingen en ideeën van BouwInfosys.

Programma
We starten de bijeenkomst graag met een gezamenlijke lunch en na afloop is er de mogelijkheid om samen een drankje te nuttigen, bij te praten en ervaringen te delen. In de bijlage vindt u de agenda voor de bijeenkomst.

Data:
Voor deze bijeenkomst over de nieuwste InfraWorksversie 2017.2 heeft BouwInfosys een tweede datum gepland: dinsdag 16 januari 2018. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan!

Aanmelden
Wilt u uzelf en/of een collega aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan vóór 12 januari 2018 een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld hierin op welke datum u de bijeenkomst wilt bijwonen en wie wij mogen verwelkomen zodat we de lunch daarop kunnen afstemmen. Eventuele allergieën en/of voedselintoleranties kunt u bij uw aanmelding doorgeven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Kantoor BouwInfosys
Locatie:
Kantoor BouwInfosys   -   Website
Straat:
Helvoirtsestraat 6
Postcode:
5268 BB
Stad:
HELVOIRT
Provincie:
NB
Land:
Land: nl