BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Technische dienstverlener ITBB kiest InstallWorks!

We zijn er enorm trots op dat dit keer ook ITBB Group heeft gekozen voor de integrale invoering van InstallWorks. ITBB is een prachtige en vooruitstrevende totaalinstallateur met meer dan 150 eigen medewerkers in dienst en dagelijks meer dan 200 man aan het werk.

ITBB is een allround technische dienstverlener, gespecialiseerd in ontwerp, realisatie en beheer. Het bedrijf richt zicht op de volgende disciplines: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Industrie, Ingenieursdiensten, Onderhoud, Service en Beheer.

Na een onderzoek naar meerdere oplossingen in de markt heeft ITBB met volle overtuiging gekozen voor onze InstallWorks oplossing. Met bijna enige verbazing (gevolg door een enorm enthousiasme) werd geconstateerd dat alle wensen konden worden ingevuld met standaard functionaliteit. Wederom een bevestiging dat onze Workslijn de meest uitgebreide oplossing in de markt is.

Het bedrijf gaat in de volle breedte gebruik maken van InstallWorks. Alle medewerkers (ruim 150 + inleners) gaan toegang krijgen tot het pakket, zowel binnen als buiten. CRM, calculatie, werkvoorbereiding, magazijn, uitvoering, administratie, service (inclusief F-Gassen), directie & management. Projectleiders gaan gebruik maken van tablets en alle monteurs gaan uren registreren (en verlof aanvragen en ...) via de mobiele telefoon.

Naast InstallWorks zal geen andere software meer gebruikt gaan worden voor het primaire proces. Ook de servicedienst zal gebruik gaan maken van het pakket. Onderhoudscontracten, planning, mobiele werkbon. Het zit allemaal in InstallWorks en zal allemaal ingezet gaan worden binnen het bedrijf.

Over ITBB
ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Het bedrijf heeft vestigingen in Heerenveen en Groningen.

Binnen haar organisatie verenigt zij betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. De basis van haar klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op de optimalisering van werkprocessen, het ontwikkelen van synergievoordelen en daarmee aan opdrachtgevers een extra toegevoegde waarde te bieden.

Kijk voor meer informatie over ITBB op de website.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt