BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Opdrachtgevers kijken ‘real time’ mee met Van der Leij

We zijn er enorm trots op dat Van der Leij Bouwbedrijven (met hoofdvestiging in Amsterdam en nevenvestigingen in Den Haag en Almere) op haar eigen website de grote voordelen van BouwWorks toelicht. Onderstaand een korte intro, maar lees het hele artikel op de website van Van der Leij.

Vanzelfsprekend wordt ook hier de Ketenstandaard Werkorderberichten (Kovra standaard) ingezet. Daarnaast is al een paar jaar een unieke integratie met SAP van Haag Wonen in gebruik!

-----

“Opdrachtgevers kunnen real time onze werkzaamheden volgen. Bewoners kunnen rechtstreeks storingsmeldingen doen. En het papierloze kantoor komt nu wel heel dichtbij. Hoe mooi is dat?”, zegt Edwin Duwel, bedrijfsleider Onderhoud bij Van der Leij Bouwbedrijven. “Met de implementatie van het ERP-softwarepakket Bouwworks zetten we een stap vooruit in verdere ontzorging van klanten en bewoners, maar ook in efficiency en optimalisatie van de bouwstroom.”

“De Haagse vestiging van Van der Leij werkt in relatie tot opdrachtgever Haag Wonen al met Bouwworks. Dat bevalt zo goed, dat we vanaf het komende voorjaar het systeem stapsgewijs voor alle onderhoudswerkzaamheden zullen implementeren,” vertelt Duwel. “De grote voordelen zijn: administratieve lastenverlichting, optimale communicatie met de opdrachtgever door softwarematige koppelingen op elk werk en ‘real time’ voortgangsmonitoring. Daarnaast maakt Bouwworks efficiënter plannen mogelijk, waardoor eventuele faalkosten nog verder omlaag kunnen.”

-----

Bovenstaande is gepubliceerd op de website van Van der LeijLees daar verder over de enorme voordelen die Van der Leij met de inzet van BouwWorks behaalt.


Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt