BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Topprestatie BouwOffice gebruiker Huizer Bouw

Hard maar vooral ook efficiënt werken resulteert in tevreden klanten. Zo ondervond ook onze BouwOffice klant Huizer Bouw te Barendrecht. Als blijk van waardering voor de goede prestaties ontvingen zij een ‘topprestatietaart’ van Woonstad Rotterdam.

"De digitalisering gaat razendsnel. Om bij te blijven moet je op tijd in die rollercoaster stappen, anders loop je belangrijke kansen mis. Daarom hebben wij gekozen voor de software van BouwInfosys.", aldus Ramon Buijsman van Huizer Bouw Barendrecht.

Digitale registratie op de tablet
Bij Huizer Bouw is de registratie van uren, werkbonnen en materialen op papier verleden tijd. Dit realiseren ze door het gebruik van BouwOffice software van BouwInfosys. De medewekers van Huizer Bouw beschikken sinds kort over een eigen tablet waardoor alles direct digitaal geregistreerd kan worden. Zoals Huizer Bouw stelt betekent dat: ‘‘efficiënter werken, minder faalkosten en dus een tevreden klant!’’

Werkzaamheden voor woningcorporatie ‘Woonstad Rotterdam’
Iedere week verwerkt Huizer Bouw alleen al 500 werkorders voor de woningcorporatie ‘Woonstad Rotterdam’. Per e-mail worden de serviceorders ontvangen en automatisch verwerkt tot .XML bestanden volgens de Ketenstandaard (s@les in de bouw) en ingelezen in BouwOffice. Dit scheelt Huizer Bouw enorm veel tijd ten opzichte van het handmatig invoeren van werkorders!

Via de module Werkorderplanning worden de werkorders toegewezen aan de medewerkers buiten die deze orders inzichtelijk krijgen via de WerkbonApp op de tablet. Door middel van één simpele klik op de eerste werkorder navigeert de routeplanner naar de plaats van bestemming. Middels de werkinstructie, verkregen via de WerkbonApp, weet de monteur wat hij op deze locatie moet doen.

Zodra de order gereed is registreert hij de uren en verbruikte materialen, voegt eventueel foto’s toe en laat de bewoner een handtekening zetten op de tablet. De monteur klikt vervolgens op verzenden en alle gegevens worden in BouwOffice klaargezet voor administratieve verwerking.

Afronding op kantoor
Op kantoor kan de planner de status van de werkorder live volgen via zijn computerscherm en indien nodig wijzigingen aanbrengen. Op deze manier kan er adequaat worden ingespeeld op problemen.
Hoezo houdt de bouwsector vast aan oude systemen? Huizer Bouw bewijst het tegendeel!

Efficiënt werken
Samen met onze klanten streven we bij BouwInfosys naar een passende oplossing om de gehele organisatie zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken. Dit zorgt voor tevreden klanten én voor tevreden klanten van klanten. Kijk voor meer informatie op onze website: www.bouwinfosys.nl.


Taart van Woonstad Rotterdam!


Planbord in BouwOffice


Kaart met locaties medewerkers met WerkbonApp

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt