BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Villabouwer Lichtenberg kiest voor BouwWorks

Bouwbedrijf Lichtenberg uit Rijssen heeft de afgelopen periode meerdere oplossingen met elkaar vergeleken en uiteindelijk de keuze gemaakt voor BouwWorks.

Lichtenberg is een echte villabouwer en heeft de ambitie om de "beste villabouwer van Nederland" te zijn. De invoering van BouwWorks gaat ze in die ambitie ondersteunen door het inzetten van de applicatie voor alle medewerkers en tevens voor kopers (kopersportaal) en opdrachtgevers (klantportaal).

Al meer dan 80 jaar houdt Bouwbedrijf Lichtenberg zich bezig met huizen bouwen. De meest prachtige huizen hebben ze al mogen bouwen. Lichtenberg heeft een 10-stappenplan ontworpen om samen met u stap voor stap uw droomhuis te kunnen realiseren. Dankzij dit stappenplan heeft u de garantie dat er niets wordt vergeten tijdens het bouwproces.

Met de jarenlange ervaring op de particuliere woningmarkt en het deskundige personeel, streeft Lichtenberg naar het optimaliseren van het bouwproces. Lichtenberg werkt alleen met de beste bouwspecialisten om uw droomwoning te kunnen realiseren.

Bouwbedrijf Lichtenberg kiest al sinds 1935, en tot op de dag van vandaag, voor de ambachtelijke en traditionele aanpak. Dus verrijken zij uw villa, landhuis, cottage of boerderij met écht metselwerk, ambachtelijk gestorte vloeren, klassieke dakpannen en/of robuust riet. Inclusief bouwconstructies die zowel mooi als stevig tegelijkertijd zijn. En dat zie en voel je, dag na dag, jaar na jaar.

We zijn er trots op dat we zo'n prachtig bedrijf mogen ondersteunen met onze BouwWorks software!

Bezoek de website van Bouwbedrijf Lichtenberg voor meer informatie.

Bouwbedrijf Lichtenberg

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt