BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

RVB Infra Harderwijk kiest voor invoering van InfraWorks

Synergia Solution Harderwijk, in de markt beter bekend als RVB Infra Harderwijk, heeft deze week de opdracht getekend voor het integraal invoeren van InfraWorks binnen haar organisatie.

Er is een uitgebreid selectietraject voorafgegaan aan het verstrekken van deze opdracht. De gegeven demonstratie op onze locatie in Helvoirt gaf uiteindelijk de doorslag. Unaniem werd door het MT de keuze voor InfraWorks gemaakt. Een geweldige bevestiging van het feit dat InfraWorks de beste oplossing in de markt is.

RVB Infra Harderwijk realiseert verschillende funderingen en terreinverhardingen. Van het aanleggen van op- en overslagterreinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en kades tot milieustraten, fietspaden en erfverhardingen. Maar ze hebben één ding met elkaar gemeen: al deze terreinen zijn als totaaloplossing door RVB Infra Harderwijk gerealiseerd.

Het bedrijf kan worden gezien als een infraspecialist die landelijk werkt. Dankzij een groot netwerk heeft RVB voor elk project de gewenste capaciteit. RVB heeft ook zelf uitvoerende medewerkers en materieel, maar hanteert daarbij de stelling: waarom zouden we dure en milieubelastende kilometers maken als mensen en machines in de omgeving van uw project beschikbaar zijn?

De kracht van RVB is het organiseren van projecten, het aansturen van partners, verweven met haar eigen specialisaties. Het bedrijfsbureau van RVB is de spil van elk infraproject.

De implementatie van InfraWorks gaat op korte termijn van start en heeft als doel rond de jarwisseling operationeel te gaan. De daarbij gehanteerde methode zorgt voor een minimale belasting aan de zijde van RVB. Wilt u daar meer over weten, neem dan even contact met ons op (088-2444600).

Kijk voor meer info over Synergia Solution Harderwijk op www.synergiasolution.nl.

logo rvb

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt