BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Binx Smartility kiest voor invoering van BouwWorks

Mooi nieuws: ook BINX Smartility heeft onlangs voor de invoering van BouwWorks gekozen. BINX is een joint-venture tussen WSI Techniek en Wam & Van Duren Bouw.

WSI Techniek is reeds gebruiker van InstallWorks, de variant van Works voor installateurs. WSI Techniek is totaalinstallateur en bestrijkt het gehele scala van disciplines binnen de installatietechniek. Het is daarom extra mooi dat de joint-venture Binx Smartility na een serieuze selectie nu gekozen heeft voor BouwWorks.

Over Binx
BINX is een zeer vooruitstrevende bouwer die integratie van technologie - en ICT in het bijzonder - inzet in de bedrijfs- en productieprocessen en daarmee zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement.

Het BINX Smartility Werk-Café
Van VR-Experience room tot werkplekken

Om logistiek efficiënt te laten verlopen. Om faalkosten tot een minimum te beperken. Om gebouwbeheer makkelijker en voorspelbaar te maken. Wij denken niet na maar vóór. 
In het BINX Smartility Werk-Café wordt er gewerkt vanaf het moment dat de tender binnenkomt tot en met de na-zorg van het project. Niet na elkaar, maar met elkaar.

Binx gaat BouwWorks integraal inzetten voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. Zo wordt er straks nog efficienter gewerkt.

Bekijk hier de bedrijfsfilm over Binx of bezoek de website: https://bi-smart.nl/.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt