BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

H. van Steenwijk kiest voor invoering InfraWorks

Na een zeer uitgebreid selectietraject waarin verschillende oplosingen zijn bekeken heeft ook H. van Steenwijk B.V. uit Amsterdam onlangs de opdracht getekend voor de levering en invoering van InfraWorks.

Als oudste aannemer van Amsterdam is H. van Steenwijk B.V. dé aannemer in Amsterdam en omstreken. Sinds de oprichting in 1831 is het bedrijf een familiebedrijf welke staat voor het leveren van kwaliteit.

Inmiddels is H. van Steenwijk B.V. in handen van de zesde generatie en heeft de organisatie zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aannemer van formaat welke een groot scala aan werkzaamheden kan uitvoeren, zonder daarbij haar principes uit het oog te verliezen.

Infra/GWW
H. van Steenwijk B.V. heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde aannemer in waterbouw. Zo is Van Steenwijk verantwoordelijk voor het onderhouden van de gehele grachtengordel van het centrum in Amsterdam. Het onderhoud aan deze grachtengordel, welke op de werelderfgoed lijst staat van UNESCO, wordt sinds 2008 uitgevoerd door Van Steenwijk. Naast waterbouw heeft H. van Steenwijk B.V. tevens de kennis in huis om de werkzaamheden in de Infra/GWW tot in de details uit te voeren.

Petrochemie
De afgelopen decennia heeft H. van Steenwijk B.V. zich ontwikkeld tot een allround expert in het onderhouden van terminals in de olie- en gasindustrie. Inmiddels heeft de petrochemie een aandeel van ongeveer 30 procent binnen haar projectenportefeuille.

Utiliteitsbouw
Sinds 1831 voert H. van Steenwijk B.V. werkzaamheden uit voor zakelijke opdrachtgevers, van dagelijks onderhoud tot renovaties en van het slopen van een pand tot nieuwbouw.

Renovatie / monumenten
Wereld-, cultureel- en monumentaal erfgoed vraagt een respectvolle en secure behandeling. Het behouden en leefbaar maken van een monument vraagt echter wel geregeld om onderhoud, restauratie of een verbouwing. H. van Steenwijk B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met name in Amsterdam is H. van Steenwijk B.V. verantwoordelijk voor de goede staat van delen van dit erfgoed.

Van Steenwijk gaat integraal gebruikmaken van InfraWorks, de beste software voor bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. De invoering gaat het bedrijf een grote efficiencywinst opleveren.

Concreet betekent dit dat Van Steenwijk gebruik gaat maken van de standaard in InfraWorks beschikbare functionaliteit voor o.a. calculatie, besteksadministratie, projectadministratie, financiele administratie en facturatie in één en dezelfde oplossing.

De implementatie start begin maart met als doelstelling om nog ruim voor de bouwvak live te gaan.

Meer info over het bedrijf op: www.hvsteenwijk.nl.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt