BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Nog nooit zoveel bedrijven live per 1 januari!

Het gaat goed met BouwInfosys. Nog nooit gingen zoveel bedrijven live per 1 januari. We zijn daar bijzonder trots op. Dat geldt zowel voor onze eigen medewerkers die hier keihard voor gewerkt hebben als voor de medewerkers van onze klanten, want ook die hebben veel werk moeten verzetten.

Prachtig om te zien dat de markt steeds sterker laat zien dat BouwInfosys de beste software voor de Bouw-, Infra- en Installatiebranche levert. Het succes vertaalt zich ook in groei, maar dat is voor BouwInfosys zeker geen doel op zich. We werken er ook continue aan om de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren.

Ook voor 2017 voorzien we dat we weer stevig door zullen groeien
Er zijn alweer meerdere overeenkomsten gesloten voor levering en invoering van onze software en dat terwijl we nog moeten starten met projecten die afgelopen jaar reeds getekend zijn. Er worden dan ook wekelijks gesprekken gevoerd met potentiele nieuwe collega's, met name voor uitbreiding op het vlak van consultancy.

We danken de bedrijven die voor onze oplossingen gekozen hebben voor het vertrouwen en gaan weer volop aan de bak om succesvolle projecten op te leveren!

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt