BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Actueel nieuws

SOED kiest voor invoering van BouwWorks

SOED staat voor Samen Onder Een Dak. SOED is een professioneel bouw(advies) bedrijf. Zij kan uw bouwproject van A tot Z uitvoeren. Voor uw bouwadvies, ontwerp, bouwmanagement, brandveiligheid en uitvoeringsbegeleiding.

Voor alle aspecten heeft SOED specialisten in huis. Daarmee adviseert SOED u met al uw bouwvraagstukken. Zij brengt voor uw project de juiste professionele zelfstandigen bij elkaar om maatwerk te leveren. SOED voert samen met u het bouwproject uit op een transparante manier. Zo neemt u altijd de juiste beslissing op het juiste moment.

Het bedrijf heeft besloten om BouwWorks in te zetten voor de ondersteuning van haar processen. Met name de projectbewaking speelde daar een belangrijke rol in. Met BouwWorks is SOED klaar voor een mooie toekomst!

Kijk voor meer informatie over SOED op de website.

Soed

HVE Elektrotechniek kiest voor InstallOffice

HVE Elektrotechniek is een gevestigde naam in Brabant. Op het gebied van utiliteits- en luxe woningbouw brengt het bedrijf talloze klein- en grootschalige projecten altijd vakkundig tot een goed einde.

Het bedrijf uit Oisterwijk is de specialist bij uitstek voor utiliteitsbouw en luxe woningbouw. Ook is het toonaangevend als het gaat om domotica en beveiliging in en rondom uw pand.

De sterkste eigenschap van HVE: het vertalen van globale wensen naar concrete elektrotechnische toepassingen. Ieder project vereist een unieke aanpak. HVE Elektrotechniek begrijpt uw wensen, kent de mogelijkheden en zorgt voor een keurig opgeleverd object dat aan alle standaarden voldoet. Haar ambitie: een sterke naam opbouwen in de regio door de combinatie van vakmanschap en tomeloze inzet.

Het bedrijf uit Oisterwijk heeft de opdracht getekend voor de levering en implementatie van InstallOffice ter ondersteuning van haar processen en haar ambitie. De medewerkers binnen en buiten (urenapp) gaan gebruik maken van de oplossing.

Kijk voor meer informatie over HVE op de website.

HVE

Houta uit Geldrop kiest BouwWorks voor de toekomst

Houta bouwt, ontwikkelt, onderhoudt en verhuurt gebouwen. Voor de particuliere en zakelijk markt. Met professionaliteit, passie, jarenlange ervaring en vakkundige partners, tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Voor de toekomst voorziet Houta een mooie groei en daar hoort ook een integrale ondersteuning van alle administratieve processen bij. Na een uitgebreid vooronderzoek en meerdere demonstraties is BouwWorks als beste oplossing uit de bus gekomen. Uiteraard zijn we er als BouwInfosys trots op dat we Houta daarmee weer vele jaren mogen ondersteunen.

BouwWorks zal integraal worden ingezet voor alle onderdelen van het bedrijf, van calculatie t/m facturatie. De uitvoerders gaan werken met het uitvoerdersportaal (app) op de tablet en de medewerkers gaan digitaal uren registreren in de app op de mobiele telefoon. Het invoeren gaat Houta een enorme efficiencywinst opleveren.

Houta kent een lange, stabiele geschiedenis. Al meer dan zestig jaar bouwt en ontwikkelt Houta met veel vakmanschap, ervaring en up-to-date kennis aan woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud. Door al die jaren is de ambachtelijke kundigheid en bedrevenheid bewaard gebleven en zelfs gegroeid.

Kijk voor meer informatie over Houta op de website.

Houta

Interview met Van Berkel in Grond/Weg/Waterbouw

InfraWorks gebruiker Van Berkel Groep is een familiebedrijf van Brabantse bodem, dat sinds de oprichting in 1955 is uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele organisatie met ruim honderdzeventig medewerkers, acht locaties en een uitgebreid machinepark.

In de nieuwste editie van het blad Grond/Weg/Waterbouw vertelt Corine van der Ploeg, Bedrijfskundig ICT-medewerkster bij Van Berkel, over de ervaringen met InfraWorks: "InfraWorks is uitgezocht op toekomstbestendigheid. BouwInfosys draagt met InfraWorks wezenlijk bij aan het efficiënter en nauwkeuriger registreren en uitvoeren van de bijbehorende administratie.”

Van Berkel Groep werkt met InfraWorks op alle locaties van het bedrijf.

Lees het hele artikel hier.

Technische dienstverlener ITBB kiest InstallWorks!

We zijn er enorm trots op dat dit keer ook ITBB Group heeft gekozen voor de integrale invoering van InstallWorks. ITBB is een prachtige en vooruitstrevende totaalinstallateur met meer dan 150 eigen medewerkers in dienst en dagelijks meer dan 200 man aan het werk.

ITBB is een allround technische dienstverlener, gespecialiseerd in ontwerp, realisatie en beheer. Het bedrijf richt zicht op de volgende disciplines: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Industrie, Ingenieursdiensten, Onderhoud, Service en Beheer.

Na een onderzoek naar meerdere oplossingen in de markt heeft ITBB met volle overtuiging gekozen voor onze InstallWorks oplossing. Met bijna enige verbazing (gevolg door een enorm enthousiasme) werd geconstateerd dat alle wensen konden worden ingevuld met standaard functionaliteit. Wederom een bevestiging dat onze Workslijn de meest uitgebreide oplossing in de markt is.

Het bedrijf gaat in de volle breedte gebruik maken van InstallWorks. Alle medewerkers (ruim 150 + inleners) gaan toegang krijgen tot het pakket, zowel binnen als buiten. CRM, calculatie, werkvoorbereiding, magazijn, uitvoering, administratie, service (inclusief F-Gassen), directie & management. Projectleiders gaan gebruik maken van tablets en alle monteurs gaan uren registreren (en verlof aanvragen en ...) via de mobiele telefoon.

Naast InstallWorks zal geen andere software meer gebruikt gaan worden voor het primaire proces. Ook de servicedienst zal gebruik gaan maken van het pakket. Onderhoudscontracten, planning, mobiele werkbon. Het zit allemaal in InstallWorks en zal allemaal ingezet gaan worden binnen het bedrijf.

Over ITBB
ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Het bedrijf heeft vestigingen in Heerenveen en Groningen.

Binnen haar organisatie verenigt zij betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. De basis van haar klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op de optimalisering van werkprocessen, het ontwikkelen van synergievoordelen en daarmee aan opdrachtgevers een extra toegevoegde waarde te bieden.

Kijk voor meer informatie over ITBB op de website.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt