BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Actueel nieuws

Villabouwer Lichtenberg kiest voor BouwWorks

Bouwbedrijf Lichtenberg uit Rijssen heeft de afgelopen periode meerdere oplossingen met elkaar vergeleken en uiteindelijk de keuze gemaakt voor BouwWorks.

Lichtenberg is een echte villabouwer en heeft de ambitie om de "beste villabouwer van Nederland" te zijn. De invoering van BouwWorks gaat ze in die ambitie ondersteunen door het inzetten van de applicatie voor alle medewerkers en tevens voor kopers (kopersportaal) en opdrachtgevers (klantportaal).

Al meer dan 80 jaar houdt Bouwbedrijf Lichtenberg zich bezig met huizen bouwen. De meest prachtige huizen hebben ze al mogen bouwen. Lichtenberg heeft een 10-stappenplan ontworpen om samen met u stap voor stap uw droomhuis te kunnen realiseren. Dankzij dit stappenplan heeft u de garantie dat er niets wordt vergeten tijdens het bouwproces.

Met de jarenlange ervaring op de particuliere woningmarkt en het deskundige personeel, streeft Lichtenberg naar het optimaliseren van het bouwproces. Lichtenberg werkt alleen met de beste bouwspecialisten om uw droomwoning te kunnen realiseren.

Bouwbedrijf Lichtenberg kiest al sinds 1935, en tot op de dag van vandaag, voor de ambachtelijke en traditionele aanpak. Dus verrijken zij uw villa, landhuis, cottage of boerderij met écht metselwerk, ambachtelijk gestorte vloeren, klassieke dakpannen en/of robuust riet. Inclusief bouwconstructies die zowel mooi als stevig tegelijkertijd zijn. En dat zie en voel je, dag na dag, jaar na jaar.

We zijn er trots op dat we zo'n prachtig bedrijf mogen ondersteunen met onze BouwWorks software!

Bezoek de website van Bouwbedrijf Lichtenberg voor meer informatie.

Bouwbedrijf Lichtenberg

Huijbregts Infra uit Reusel kiest voor InfraOffice

Zojuist heeft Huijbregts Infra gekozen voor de invoering van InfraOffice voor de aansturing van haar activiteiten. Huijbregts Infra is werkzaam in Nederland en België. Het bedrijf is ruim 65 jaar actief in de grond-, weg- en waterbouw.

Huijbregts is gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infra, maar ook in cultuurtechnisch werk. Huijbregts levert zowel in Nederland als in België constant een hoogwaardig kwaliteitsproduct, is een betrouwbare en betrokken partner die bovendien een aantrekkelijke werkgever is.

De activiteiten van Huijbregts richten zich op:

- Grondwerk
- Rioleringswerken
- Verhardingen
- Cultuurtechnisch werk
- Sloopwerk
- Bodemsanering
- Transport
- Verhuur grondverzetmachines
- Containerverhuur

De implementatie gaat op korte termijn van start met als doel nog voor het einde van het jaar operationeel te zijn.

Bezoek de website van Huijbregts Infra voor meer informatie.

Huijbregts Infra

RVB Infra Harderwijk kiest voor invoering van InfraWorks

Synergia Solution Harderwijk, in de markt beter bekend als RVB Infra Harderwijk, heeft deze week de opdracht getekend voor het integraal invoeren van InfraWorks binnen haar organisatie.

Er is een uitgebreid selectietraject voorafgegaan aan het verstrekken van deze opdracht. De gegeven demonstratie op onze locatie in Helvoirt gaf uiteindelijk de doorslag. Unaniem werd door het MT de keuze voor InfraWorks gemaakt. Een geweldige bevestiging van het feit dat InfraWorks de beste oplossing in de markt is.

RVB Infra Harderwijk realiseert verschillende funderingen en terreinverhardingen. Van het aanleggen van op- en overslagterreinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en kades tot milieustraten, fietspaden en erfverhardingen. Maar ze hebben één ding met elkaar gemeen: al deze terreinen zijn als totaaloplossing door RVB Infra Harderwijk gerealiseerd.

Het bedrijf kan worden gezien als een infraspecialist die landelijk werkt. Dankzij een groot netwerk heeft RVB voor elk project de gewenste capaciteit. RVB heeft ook zelf uitvoerende medewerkers en materieel, maar hanteert daarbij de stelling: waarom zouden we dure en milieubelastende kilometers maken als mensen en machines in de omgeving van uw project beschikbaar zijn?

De kracht van RVB is het organiseren van projecten, het aansturen van partners, verweven met haar eigen specialisaties. Het bedrijfsbureau van RVB is de spil van elk infraproject.

De implementatie van InfraWorks gaat op korte termijn van start en heeft als doel rond de jarwisseling operationeel te gaan. De daarbij gehanteerde methode zorgt voor een minimale belasting aan de zijde van RVB. Wilt u daar meer over weten, neem dan even contact met ons op (088-2444600).

Kijk voor meer info over Synergia Solution Harderwijk op www.synergiasolution.nl.

logo rvb

Willems Bouwbedrijf stapt over op BouwWorks

Onlangs heeft Willems Bouwbedrijf BV uit Venlo ook de keuze gemaakt om over te stappen op BouwWorks. Willems is een prachtig bouwbedrijf met specialisatie in utiliteitsbouw.

Willems is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat betekende dat er nieuwe behoeftes kwamen op automatiseringsgebied. Na een selectie waarin meerdere oplossingen de revue zijn gepasseerd is de keuze gemaakt voor BouwWorks.

Met name de kracht van integraal werken, de eenvoudige gebruikersinterface, de geïntegreerde calculatiemodule, geïntegreerde email/agenda en de uitgebreide mogelijkheden van prijsaanvragen en inkoopcontracten gaven de doorslag.

De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang en verwacht wordt dat in week 40 live gegaan wordt. Na live zullen gefaseerd de volgende stappen gezet worden met als doelstelling volledig integraal werken van calculatie t/m factuur.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Willems Bouwbedrijf met deze oplossing verder kan groeien naar de toekomst!

Bezoek de website van Willems Bouwbedrijf voor meer informatie.

Willems Bouwbedrijf BV

Weer veel nieuwe klanten op onze Office lijn!

We zijn er bijzonder trots op dat gedurende de zomermaanden weer veel bedrijven hebben gekozen voor de invoering van onze Office-lijn. We ontwikkelen iedere dag aan nieuwe functionaliteit alsmede aan het verbeteren van bestaande functionaliteit. En dat werpt duidelijk zijn vruchten af!

Onderstaande bedrijven kozen de afgelopen periode voor BouwOffice:

- Hartman Bouwbedrijf B.V. te Heusden
- Bouwbedrijf Vermetten Graafmans te Goirle
- Aannemersbedrijf Schuurman B.V. te Den Dolder
- Bouwbedrijf Nagel B.V. te Westbroek
- Think building concepts te Drunen
- Javo Afbouw te Edam

Nog meer bedrijven kozen voor InfraOffice:

- F.P.H. Ploegmakers B.V. te Vinkel
- Van Roon Rail B.V. te Asperen
- Gebr. van Breda B.V. te Geldermalsen
- Van Beers Hoogeloon b.v. te Hoogeloon
- W.E.G. Barten Den Bosch B.V. te Den Bosch
- Van de Vijver BV te Someren
- Roel Van der Stoel B.V. te Wijdewormer
- Arnold Maassen Groep te Maastricht
- BM Bodem Management BV te Oosterhout
- Gebr. Vos BV te Goirle
- Allgroen B.V. te Dordrecht
- F. Kennes vof Agro Cultuurtechniek te Ulicoten

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de implementatie van de software bij deze bedrijven en er komen er steeds meer bij.

Wilt u ook werken met onze innovatieve software en gebruik maken van onze apps en mobiele werkbon? Neem dan even contact op met onze binnendienst op 088-2444600 voor het maken van een afspraak met één van onze accountmanagers. We komen graag langs om u de voordelen daarvan te laten zien.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt