BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Trainingen

BouwInfosys Training & Opleiding

BouwInfosys organiseert trainingen, workshops en webseminars. Voor de Officelijn organiseren we met name webseminars, voor de Workslijn zijn er basistrainingen en worden er regelmatig workshops georganiseerd.

Wat is een webseminar?
Veel klanten zijn nog niet bekend met het fenomeen webseminar, een workshop op afstand. Elke medewerker die met software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kunt u, zonder software te downloaden, deelnemen aan een online workshop. 

Wat is een workshop?
Een workshop is een soort training in een specifiek onderdeel. Bijvoorbeeld voor het onderdeel managementrapportage. Klassikaal wordt toelichting gegeven en indien mogelijk wordt in de eigen omgeving direct live geoefend. 

Wat is een basistraining?
De basisrtraining is een klassikale training voor eindgebruikers. De training is zowel voor nieuwe als voor bestaande gebruikers te volgen. Het programma wordt daar door de cursusleider op aangepast.

Onderstaand treft u meer informatie over de geboden diensten aan:

Websiminars Officelijn

BouwInfosys organiseert regelmatig webseminars. U kunt op die manier in uw eigen werkomgeving webseminars volgen en dat bespaart tijd, reiskosten en milieu!

Wat is een webseminar?
Veel klanten zijn nog niet bekend met het fenomeen webseminar, een workshop op afstand. Elke medewerker die met software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kunt u, zonder software te downloaden,  deelnemen aan een online workshop. 

Lees meer...

Basistraining Workslijn

BouwInfosys organiseert voor gebruikers van haar Workslijn regelmatig basistrainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers. De trainingen kunnen zowel op locatie van het bedrijf (specifiek) of regulier op locatie van BouwInfosys in Helvoirt gevolgd worden.

Waarom deze training?
We leiden met de basistraining de eindgebruikers van bedrijven op die gaan starten met het werken met onze innovatieve software. Maar we doen dat ook met nieuwe medewerkers die bij ons klanten in dienst komen. En niet te vergeten: veel van onze klanten maken een stevige groei door. Daarbij komen nieuwe medewerkers in dienst en die hebben uiteraard ook behoefte aan training om zo efficient mogelijk met onze software om te gaan. 

Lees meer...

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt